Öncelikle elimdeki model sz780n. Yaklaşık 1 saat önce vistayı ne yapıp edip göçertmeyi becerdim. Şimdi gamsız kedersiz tm kuruyorum derken hazırlamış olduğum recovery dvd üstündeki çizikten dolayı okunmuyor! ve çıldırmak üzereyim: çünkü bi ton para verip aldığım makinenin beraberinde bir tek xp dvdsi geldi. Elinde vista recovery dvdsi olan ve isosunu ftp'ye koyabilecek veya bana en azından indirebileceğim yeri tarif edebiliecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.
Herkese selamlar.
Deniz
Bilgisayarı çalıştırırken vaio logo ekranında F10 tuşuna basarak diskte kayıtlı Recovery'i çalıştırmayı denedinmi?.. Tabi var mı imkanı bilmiyorum ama recovery alanını boşalttıysan imkanı olmayabilir..
Ne yazık ki hdd'nin tüm partition kayıtları bozulmuş. Açılışta F10 fayda sağlamadı. Bu durumda bana kim yardımcı olabilir acaba ?
İçerisinde windows yetkisi kayıtlı olacağından yasal olarak hiçbir forumda paylaşılamadığından bahsedilmiş. Sony'nin sitesi ile bağlantı kur istersen, bir mail yaz zaten notebook'unun Product key ve seriali ile beraber yardım istediğinde her türlü yardımcı olurlar tahmin ediyorum.. Akla gelen bir yardım yöntemi de yok ancak belki bir yolları vardır..