Arkadaslar ben suan almanyada bulunmaktayim. Turkiyedeki kasami buraya getirttim ama monitorum olmadigi icin kurmamistim. Yeni bir monitor aldim ben baglantilari yaptim. ilk pc yi actigimda pc acildi ama tam win acilacak resmi gelmeden restart atiyor pc surekli. bende kapatip yeniden aciyordum bu sefer aciliyordu pc. 2 kez bu sekilde acildi dun. dun yine acmak istedim bu sefer kapayip acma ilede olmadi surekli win gelmeden restart atiyor pc. bi kasayi acayim dedim bi baktim ben islemcinin orijinal fanini degistirmistim, tuniq marka buyuk bakir sogutma uzerindede fanli bir sogutucu almistim. iste o uzerindeki fan cikmisti. kasa baya sallandi demekki. yerine takip denedim yine calismadi ps surekli restart atiyor win gelmeden. Ekran kartini slotunu degistirdim indan olabilirmi diye birsey degismedi. ocz ramler var onlari tek tek cikarip denedim. en son iki hdd var. onlari soktum hdd demi sorun diye ikisinide sokup actim pc yi. bildigim kadari ile ekranin ramleri saydiktan sonra donmasi lazim ve hdd yok gibi birseyler yazmasi lazim ama oda olmadi. Benim dusuncem ya islemci yandi yada mainbord. dusuncelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme