Şimdi Ara

Acil Yardım Lütfen!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşim ticaret meslek lisesi büro yönetimi ve sekreterliğinden bu sene mezun oldu...... Gidebileceği bölümler nelerdir sınavsız geçiş hakkını kullanmak istiyor........ Yardım ederseniz çok sevinirim lütfen pas geçmeyin....

• Arkadaşlar kardeşim işletme yönetimi bölümüne sınavsız geçiş yapabilir mi??? büro yönetimi ve sekreterliği mezunu olarak???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavibeyazkırmızı

Arkadaşlar kardeşim ticaret meslek lisesi büro yönetimi ve sekreterliğinden bu sene mezun oldu...... Gidebileceği bölümler nelerdir sınavsız geçiş hakkını kullanmak istiyor........ Yardım ederseniz çok sevinirim lütfen pas geçmeyin....

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı
    İnsan Kaynakları Yönetimi
    İşletme Yönetimi
    Ağız ve Diş sağlğı
    Odyometri
    Optisyenlik
    Sağlık Kurumları İşletmeciliği
    Tıbbı Dökumantasyon ve Sekterlik
    Tıbbı Tanıtım ve Pazarlama

Kaynak : Tablo-6C
  • Hocaları ilk önce sağlık meslek lisesi mezunları alınıyor o bölümlere sizin girebilme şansınız çok düşük demiş... işletme yönetimine kesin girebilir mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavibeyazkırmızı

Hocaları ilk önce sağlık meslek lisesi mezunları alınıyor o bölümlere sizin girebilme şansınız çok düşük demiş... işletme yönetimine kesin girebilir mi???

İşletme yönetimine girebilir ama kesin birşey demek mümkün değil puanlarına bağlı herşey. Tabla 3a'da mevcut taban puanlar. Kardeşinizn obp puanı ile yapın tercihleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.