Şimdi Ara

!!! Acil Yardım Lütfen !!! Sistem kurtarma cd si kayboldu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar .. Arkadaşlar bende bir Casper Nirvana CN-TKP 7350A laptop war . Yaklaşık 7 ay önce aldım ve aldığımdan beri format atmadım.. Dün bir bakım yapayım dedim ve bir türlü Vista Basic sistem kurtarma cd mi bulamıyorum .. Size sorumalrım şunlar :

1 ) Başka bir sistem kurtarma cd si benim işimi görürmü ..Mesela aynı model laptopu olan birini bulsam ve cd yi kendime yedek alsam Kendi lisansımı kullanabilirmiyim .. yani bu kurtarma cd leri Her model için genel midir yoksa her bilgisayar için özel midir ??

2 ) Bu sistem kurtarma cd sini internetten indirebilirmiyim .. İndirebilirsem nerden ?

3 ) Herhangi biyerden Vista Basic cd si indirsem veya bulsam Kurduğumda kendi lisansımı girip kullanabilirmiyim ?

4 ) Arkadaşlar acaba lisanssız windows xp kursam Ne gibi sorunlar yaşarım .. Oyunlarda falan problem olurmu .. Mesela sürekli format atmak zorunda kalırmıyım Mesela ben bu vista yı 7 aydır sorunsuz kullandım.. .. XP Lisanssız olması bana ne gibi sorunlar açar..

• Merhaba,
    Öncelikle format atmayı neden düşünüyorsun? XP Vistanın yanında çok zayıf bir işletim sistemi. Kesinlikle XP ye dönme derim. Ayrıca lisanssız işletim sistemi yüklersen herhangi bir servicepack güncellemelerinden yararlanamazsın. Bu da sisteminde bir çok açık ve güncellemelerden yoksulluk anlamına gelir.

İlk sorularına gelince,
    olası bir format durumunda herhangi bir Vista DVDsini kurarken kendi lisans serialini girersen işletim sistemin senin satın aldığın lisansta aktif olacaktır. Ancak belki driverlarda sorun yaşarsın onları da internetten indirebilirsin. Herhangi bir sorun olmaz sadece zaman alır
  • Yaptığın Recovery diski yerine herhangibir (orjinal olmasına bile gerek yok) Vista DVD si ile format atmanı tavsiye ederim. Kendi serialin ile güvenle yasal bir biçimde kullanabilirsin. Ayrıca harddiskinide format aşamasında adam akıllı istediğin gibi bölebilirsin.
  • Her ikinizede teşekkürler arkadaşlar... öncelikle Xp yi sorma sebebim tüm bunlardan bir sonuç alamazsam son çare diye düşünmüştüm ondan dolayı ama artık düşünmüyoum bilgilendirdiğiniz için sağolun ..

Sonrasında Benim merak ettiğim konu şu şimdi ben internetten bir vista basic image ı indirsem genelde net te yayınlananlar cracklı oluyo hiç aktivasyon falan yapmana gerek kalmıyo bilfiğim kadarıyla .. ben nerden bulabilirim nette düzgün çalışan ve kendi lisans kodumu girebileceğim bir vista basic ?? bu konu hakkında bilginiz warmı bana sağlıklı ve kendi lisansımı kullanabileceğim bir link önerebilirmisiniz ??

!!!!!!!!!!!!!!!!! AYRICA YENİ OKUYUP YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BENİ SİSTEM KURTARMA KONUSUNDA SORDUĞUM SORULAR HAKKINDA BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM ... !!!!!!!!!!!!!!!!
  • torrent sitelerinde vista dvdsini bulabilirsin. Ama cracklemek xpyi cracklemek kadar kolay değil.
    crack i burda arama :)
  • Ben Crack Aramıyorum .. Yardımcı Olmak istediğiniz için sağolun ama .. Ben kendi laptopumdaki lisansımı herhangi biyerden vista basic indirip kurabilirmiyim diye soruyorum .. yani indirdiğim vistaya ben lisansımı girip lisanslı vista yapabilirmiyim .. sorun yaratırmı ....

TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrechuS -- 30 Eylül 2009; 10:03:19 >
  • BAK YUKARIDA SÖYLEDİK. Herhangi bir Vista DVD si ile kendi key ini girebilirsin. Kendiliğinden crackli olması sorun yaratırmı diye sorarsan, bu şekilde vista kuracaksan kendi serialini hiç girme gerek yok. Kendinden crack li olanlar yerine normal windowları tercih et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 30 Eylül 2009; 10:20:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrechuS

Ben Crack Aramıyorum .. Yardımcı Olmak istediğiniz için sağolun ama .. Ben kendi laptopumdaki lisansımı herhangi biyerden vista basic indirip kurabilirmiyim diye soruyorum .. yani indirdiğim vistaya ben lisansımı girip lisanslı vista yapabilirmiyim .. sorun yaratırmı ....

TEŞEKKÜRLER

Herhangi bir vista Dvdsini kullanabilirsin ama formattan sonra tek tek tüm driverları yüklemeniz gerekecek onun için.
    Magic driver tarzı bir program kullanın sizin için daha rahat olur.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız içinn sağolun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.