arkadaşlar 1000 tl civarında bir slr almak istiyorum, sony a500 18x55 kit ile beraber 999 TL, canon eos 1000d içinde 18x55 kitle beraber 930 TL fiyat aldım teknoloji marketlerinden birinden.. sizce hangisini almalıyım ? çok kararsız kaldım.. sony body olarak çok iii duruyor ama sony kullanıcısı çok az ve yorumlar genellikle canon ve nikon üzerine.. lütfen yarıdım edin..
A500 çok daha önde görünüyor. Zerre kadar bilgim yok sony ler hakkında. Böyle olmasına ramen ilk bakışta sony.
quote:
Orijinalden alıntı: H.G.A
A500 çok daha önde görünüyor. Zerre kadar bilgim yok sony ler hakkında. Böyle olmasına ramen ilk bakışta sony.
1000d den kötü olamaz diyorsun yani
quote:
Orijinalden alıntı: rasim888
quote:
arkadaşlar şu anda elektrowold de canon eos 450d ile sony a500 ün fiyatları aynı? yarın gidip alcağım sizce ne alayım? ikiside 1000 TL..
quote:
Orijinalden alıntı: MACEREN
quote:
quote:
arkadaşlar şu anda elektrowold de canon eos 450d ile sony a500 ün fiyatları aynı? yarın gidip alcağım sizce ne alayım? ikiside 1000 TL..
ben sony ciyim bana sorma (ama diğer markalarla canon 450d arasında tercih sorsaydın canonu tavsiye ederdim)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MACEREN
quote:
quote:
ben sony ciyim bana sorma (ama diğer markalarla canon 450d arasında tercih sorsaydın canonu tavsiye ederdim)
SONY ci olmanız objektid yorum yapmanızı engellemez yaa :)
beni daha çok sensör cinsi, pixel/density oranı ve lens kalitesi ilgilendiriyor...
ben de tam a500 de karar verdim derken bir baktım ki video özelliği yok :( her ne kadar fotoğrafla uğraşsam da gene de video özelliğinin olmasını isterdim... hala kararsızım
ikisinin arasında tartışmasız a500. bu makinaya denk olabilecek canon 450d var, onunla kıyaslamanızı öneririm.
video için sanırım 300-400 liraya daha ihtiyacınız olabilir. canon 550d veya sony a580 e bakmanızı tavsiye ederim. bunların yanı sıra video özelliği olan biraz daha ucuz nikon d5000 de olabilir..
999 liraya 450d çok iyi fiyat 50mm f1.8 ide 200 liraya bulursun keyfine bakarsın
sony ler hakkında bilgim yok M@rvelous ve rasim888 sony makinalar hakkında epey bilgiye sahipler zatendende konuya yazmışlar video önemli değilse 450d al çok video çekeceksen 550d alabilirsin ama fotoğraf kaliteside önemli video da dersen 500d ve d5000 iyi bir tercih olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme