Şimdi Ara

ACİL YARDIM MSN VİRÜSÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşımın yolladığı bi siteye tıkladım ordan sonra msn adresim herkese ileti yollamaya başlamış nasıl kurtulabilirim format atmakta istemiyorum lütfen bi yol gösterin site şöyle bişeydihttp://twitter-img.com/image.php?= eşittirden sonra msn adresim yazılıydı lütfen yardım edin... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayjay16 -- 8 Nisan 2010; 23:03:07 >

• combofix deneyin
  • Dostum Önermen için Teşekkürler Ama Ben Antivirüs Programıyla Taratma Yaptım Buldu Eğer Başına Böyle Bişey Gelen Varsa Belki Reklama Giricek Ama Eset Nod32 Antivirüsle Tarattırsın...
  • Arkadaşlar bana da böyle bir virüs dadandı. Sistem geri yükleme yaptım. 30 dk ancak dayandı sonra yine başladı. Yardımlarınız bekliyorum.

ACİL YARDIM MSN VİRÜSÜ
  • bi ton şey denemiştim... combofix mombofix leblebi çerez kalır yani yanında... ama yine de düzelmemişti.

sonra bi gün msn şifremi değiştirdim ve düzeldi... ilginç de mi? benimde ilgincime gitmişti zati...
  • Dostum dediğim gibi yap işte Eset Nod32 Antivirüs yükle sonra tarat pc ni
  • banada olmuştu kesin çözüm format.artık pcme nolursa olsun hemen formatı çakıyorum taş gibi düzeliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.