Şimdi Ara

ACİL YARDIM NOTEBOOK ÇOK İYİ AMA OYUNLARDA KASIYOR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İ7 işlemcili 2.4ghz nvidia geforce 630m 2GB ekran kartlı 6 gb ram olan samsung notebook en kötü euro truck simulator oyununda bile dehşet kasıyo oynanmaz şekilde bi sorun var araştırdım driver falan güncelledim devam ediyo sorun ısıda ama pek anlamıyorum yardımcı olurmusunuz normal oyun falan açık değilken ısı değerleri bunlar şimdiden teşekkür ederim!!! ACİL YARDIM..
     ACİL YARDIM NOTEBOOK ÇOK İYİ AMA OYUNLARDA KASIYOR!!

• Burdan bakınca sorun ısı gibi gözüküyor. Bir bilgisayarcıya gidip durumu anlatın ve laptopun içini açtırıp temizlenmesini isteyin.
  • Euro truck simlator icin dikey sync kapatip dener misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun bencede ısı bilgisayarı yeni açtığımda bile ekran kartı ısısı 75 derece işlemci ısısı 45 derece hiçbirşey açık değilken hemde fanı temizlemek uygundur heralde kendim yapabilirmiyim..
  • G@DD@R* kullanıcısına yanıt
    ekran kartının macununu değiştir garantisi yoksa işlemci ısın normal olması gereken o zaten ama ekran kartın içler acısı sıkıntı ekran kartında biostan fanı temızleyıp macunu deıstırdıkten sonra fanın hızınıda arttır ve soğutucu al laptobunun altına
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahm@41

ekran kartının macununu değiştir garantisi yoksa işlemci ısın normal olması gereken o zaten ama ekran kartın içler acısı sıkıntı ekran kartında biostan fanı temızleyıp macunu deıstırdıkten sonra fanın hızınıda arttır ve soğutucu al laptobunun altına

Cevabın için eyw kardeşim macun değiştirme olayını nasıl yapabilirim bana kaça patlar bide biostan fan nasıl temizlenir anlatırsan çok memnun olurum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.