selamlar bir kaçgün içinde note book alacagım ve cok kısıtlı bı butcem var.. alabılecegımın en ıyısnı almaya calısıyorum doğal olarak ve beklentılerı karsılayacak bıseyler ıstıyoru mbırazda..
bır yanda da.. acerın yenı pc leri var. özellıkle bırtanesı 3gb ddr3 ramli, 9600m gt kartlı, 2.0 işlemcili(2mb cahce)16.1'
.
beklentı olarak, güzel oyun oynaması şart bir kere, ki ekran kartı 8600 9600 gt ler yeterli zaten 2. sınıf..
işlemcilerde fena degıl .. özellıkel sony iyi..
aama ddr3 ramlı ama ekran kartı dusuk olan pc lerımı almaylıyım .. işlemcisi ekran kartı ıyı ama drr2 olan sony mı tercıh etmelıyım içinden cıkamadım :)
bana nasıl yol gösterebilirsiniz hangı modelleri hangı markaları önerirsiiz tşkler. şimdiden
bildiğim kadarıyla ekran kartı ve oyun performansı olarak samsung r522 den daha performanslı bir model o fiyatlara yok..
Marka alacam derken performanstan olma bence. Heleki ddr2 600MHz yi kesinlikle aklindna cikarmalisin. Ozelliklede oyun oynamayi planliyorsan 8600M GT yi unut. Tum bu donanimlar 2 sene oncesinin urunleriydi. Sana tavsiyem P8600 CPU lu (bu notebooklar 1700 civari) ve 9600M GS-GT veya HD4650 ekran kartli bir notebook bulman. Casper, Samsung ve Acer de bu donanimlari iceren notebooklar var. Onlarin uzerine yogunlasirsen eger daha net bir fiyat ve donanim listesi olusacaktir. JasoNBuraK in yazdigi notebooku bende kullaniyorum ve oldukca memnunum ama yinede kendin tekrar bu marka ve modeller icinden bir secim yaparsan senin acindan daha iyi olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme