Bildirim
:::... Acil Yardim Palit 8600 Sonic + problemi ...:::
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorunu eski kartım asus 6600 de yaşadım. büyük ihtimalle ekran kartın arızalandı. bilgisayarında sorun yok, windowsa geçmeden önce güvenli kipte çalıştır daha sonra aygıt yöneticisinden ekran kartını kapat, tekrar windowsu başlat, eğer görüntü geliyorsa kesinlikle sorunun ekran kartındadır. Umarım sorunu çözebilirsin. -
guvenli kipte nasil calistiricam
bu konuda acemiyim -
Bilgisayarını restart yap ve bilgisayar açılırken F8 tuşuna bas. Karşına çıkan siyah beyaz ekranda en üstte güvenli mod yazacak, onu seçip entera bas. Zaten güvenli modda bilgisayarın açılırsa sorunun ekran kartındadır. -
aynı kart bende de var, benzer problem bende de oldu ama sadece windows açılırken değil, her zaman karşılaşıyordum. Palit8600GT Sonic+ da iki tane dijital monitör çıkışı var ve eğer mönütörün dijital bağlantı kablosu yoksa dönüştürücü kullanarak ekran kartına bağlamak zorunda kalıyorsun ve buda ağırlık yapıyor, mönütörü ekran kartının diğer çıkışına bağlamayı dene... -
teşekkürler
akşam deneyip sonucu bildireceğim
Ama çıkışların her 2 sini denedim
hem monitöre hemde lcd tv ye aynı sonuçu verdi hemde aşağı yukarı hep aynı yerde;
desktop u yüklemeden 10-15 saniy önce.Desktop un geldiğini sesten anlıyorum ama
görüntü yok ve ekran ve tv sinyal detect etmiyor
selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAHADIRXIHSAN -- 11 Ocak 2008; 9:43:09 > -
arkadaslar guvenli calistira giremedim dolayisi ile servise goturdum.
baska islerde vardi zaten...
tesekkurler yardimlariniz icin.
selamlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X