Şimdi Ara

ACİL YARDIM PC ÇOK ISINIYOR..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    DELL İNPRİON N5110 GEFORCE GT 525M EKRAN KARTI VAR.
    PC SADECE OYUNA GİRDİĞİMDE ÇOK ISINIYOR 80 LERİN ÜSTÜNE ÇIKIYOR 100 Ü DE GÖRDÜĞÜM OLUYO YAKLAŞIK 2 AYDIR BÖYLE.
    FORMAT ATTIM OLMADI TERMAL MACUNU DEĞİŞTİRDİM OLMADI SOĞUTUCU ALDIM ÇİFT FANLI VE İÇİ TERTEMİZ TOZ YOK AMA OLAY BU.
    YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN..

• Hangi şehirde oturuyorsun bilmiyorum ama bi laptop u yaz aylarında soğutman çok zor.
    Zaten herşeyi denemişsin. Birşey değişmemiş daha da değişeceğini sanmıyorum. Benimde laptop gt520m aynı sayılır. LOL oynarken full 90 derecede çalışıyor.. İşlemlerde 80-85 falan. Bu dereceler biraz yüksek ama ölümcül sınırın altında. Yani pek bi sorun yok kardeş.Böyle kullanmaya devam et bence...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocaeli istanbul sınırındayım belki bilmediğim yapmadığım bi çözüm yolu vardır diye sordum zaten ekran kartı yanana kadar yolu var ki yanarsa değişme ihtimali yok gibi bişey pc pert :) neyse yinede teşekkür ederim duyarlılığın için saolasın.
  • Ben laptopun altina eczanelerde satilan buzlardan koyuyorum. Onlar gec donuyor gec cozuluyor soyle 3 4 tane alip aksamdan buzluga atarsan rahat 3 saat oynarsin zaten o sirada da ilk kullandiklarin tekrar donar ama bunlar hep masraf tabi. Buzfolabi posetine buz koyularak da yapilabilir ama sen yapma ben denedim cunku sizdiriyor :) En iyisi Bim den buz poşeti al ona buzu doldur öyle yap. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denemedim değil onuda denedim :D ama olmuyo laptop un üstüne çay koysam kaynar o derece yükseliyo ateşi şuan boştayken bile 80 altını zor görüyorum gerisini sen düşün :D
  • Eski işlemcileri soğutmak çok zor. Ne denersen dene sonuç yine aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.