Merhaba, Anakart : MSI gaming 970 gpu:asus gtx 780 directcuii oc psu: akasa viper 600w+ 80 psudan çıkan pcie kablosu 6+2 fakat ekran kartı asus gtx 780 directcuii oc (https://www.asus.com/Graphics-Cards/GTX780DC2OC3GD5/specifications/) 6+8 istiyor bunu nasıl halledebilirim?
quote:Orijinalden alıntı: hknkck Bu kabloyu kullanabilirsiniz adı nedir nerden bulabilirim? karta zarar verir mi?
quote:Orijinalden alıntı: octopus73 quote:Orijinalden alıntı: hknkck Bu kabloyu kullanabilirsiniz adı nedir nerden bulabilirim? karta zarar verir mi? molex dönüştürücü sorun olmaz geçen arkdaşımın ekran kartı getırdı kendı almış montajdan anlamıyor zaten getirdi bana tak dedi tama dedım adlım taktım drıverlerını v.s kurdum bı uyarı verdı nvıda yeterlı guc ulaşmıyor performans v.s dusuruşdu dıyor bı baktım ekran kart uzerınde harıcı guc gırısı war gıttım tanıdık bılgısayarcıdan aldım bıtane taktım hata fılan kalmadı
quote:Orijinalden alıntı: octopus73 quote:Orijinalden alıntı: hknkck Bu kabloyu kullanabilirsiniz adı nedir nerden bulabilirim? karta zarar verir mi? Karta zarar verebilir bunu kullanıp güç girişlerini yakan biliyorum.