Şimdi Ara

ACİL YARDIM! philips 58puk6809 vs lg 55ub850v (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
8.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar forumda yeniyim.. 3 gündür led tv araştırıyorum ve karar verdiğim model lg 60ub850v. bugün teknosaya gidip ürünü gördüm gayet hoşuma gitti fiyatı 5999 tl teknosa mağazasında. ama gittigidiyor da baktığımda aynı ürün için 2 gönderi var. 1. teknosa 4.209 tl ye satıyor ve distribütör garantili 2. lg türkiye garantili ve 4.399 tl linkleri veriyorum

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=lg60ub850

distribütör ve lg garantili olmasındaki fark nelerdir hangisini almalayım ? yada model hakkında bi öneriniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srhtkya

merhabalar forumda yeniyim.. 3 gündür led tv araştırıyorum ve karar verdiğim model lg 60ub850v. bugün teknosaya gidip ürünü gördüm gayet hoşuma gitti fiyatı 5999 tl teknosa mağazasında. ama gittigidiyor da baktığımda aynı ürün için 2 gönderi var. 1. teknosa 4.209 tl ye satıyor ve distribütör garantili 2. lg türkiye garantili ve 4.399 tl linkleri veriyorum

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=lg60ub850

distribütör ve lg garantili olmasındaki fark nelerdir hangisini almalayım ? yada model hakkında bi öneriniz var mı ?

Sitede Satıcı TEKNOSA .çizik ürünler..kutusu hasarlı...

• Bugün 2.800 TL olmuş Philips. Müthiş bir fiyat değil mi sizce de?
  • cem_hakan kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli hocam 58" 6809 modelimi ?
  • daha yeni aldım.teslimat bekliyorum.bu başlık yıktı beni resmen
  • Bende Philips 58Puk6809 alıp almamak konusunda çok kararsızım.
    Televizyonu almış arkadaşlar, Kullandığınız süre içindeki görüşlerinizi yazabilir misiniz?
    Başkalarına da tavsiye eder misiniz yoksa başka televizyonlar mı bakalım?

Şöyle ufak bir artı/eksi tablosu yaparsanız çok minnettar kalırız.
  • Mavery M kullanıcısına yanıt
    Pmne cevap verdim hocam. Bence almayin gidin ayni fiyata fhd 55 inch alin. Bundaki Uhd zaten kullanamiyorsunuz sadece cozunurlugu iyi. Uydu alicisi uhd destekleyenler bu butceye gore cok para. Ee uhd desteklemeyen bir tvyi uhd diye almayacaksam eger bu yavasliktaki tvyi alip kanser olamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • + BÜYÜK EKRAN
    + HDMİ BAĞLANTISINDAN 4 K ÇALIŞIYOR
    + AKTİF 3D GÖZLÜKLE ÇALIŞIYOR
    + YILLIK ENERJİ HARCAMASI İYİ 115 KWH
    + İNCE KASA
    + FİYATI UCUZ
    + GÖRÜNTÜSÜ KALİTESİ İYİ KLASİK NATURAL PHİLİPS ( 7 8 VE 9 SERİLERİNE GÖRE BİRAZCIK KOYU )

- PANELI PHİLİPS İN DEGIL TAYVAN MARKASI CHIMEI INNOLUX
    - 4 K OZELLİĞİ HDMI DE UST MODELLER GIBI DEGIL 30 HZ DE ÇALIŞIYOR
    - GERÇEK PANEL HIZI 50 HZ DİR 100 HZDEĞİL
    - EN AZ 2 ÖLÜ PİKSEL VARDIR EKRANDA ( BEN VE BI KAC TANIDIK ALMIŞTIK BENDEKINDE 3 DİĞERLERİNDE 2-4 ÖLÜ PİXEL CIKTI SERVİS BELLİ Bİ BÖLGEDE 5 TANEYE KADAR İLGİSİZ)
    - USB DEN 4 K (2160 P )ÇALIŞTIRMIYO(ÖRNEK USB YE 4 K ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ FİLM LE DENENDİ ÇALIŞTIRMADI DONUYOR)
    - SMART İNTERNET ÖZELLİĞİ ÇOK AĞIR ÇALIŞIYO DONUYOR
    - KUMANDASI ÇOK BASIT PLASTİK SADE BİŞEY
    - KENDİ İÇİNDEKİ UYDUSUNU KULLANICAKSAN KULANIMI ZOR VE KANAL GEÇİŞLERİ AĞIR
    - MİRACAST BAĞLANTISINDA TELEFON MODELİ SEÇİYO BAĞLANMADIĞI OLUYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radieuxe -- 11 Haziran 2015; 16:55:41 >

• Mavery M kullanıcısına yanıt
    tv nin yavaşlığı konusunda bir miktar haklı arkadaşlar.menüsü çok kullanışsız olmuş.kesinlikle bir yazılım desteğine ihtiyacı var.ses kalitesi ve görüntü kalitesi ise gayet iyi.bahsettiğim mevzuya takılmazsanız pişman olmazsınız.bklediğim kadar olmasa da memnunum
  • tv nin görüntü kalitesi hariç herşeyi sorunlu

smart, kanal geçişleri, donma,oyunlardaki aşırı lag (oyun modunda idare eder ama bu seferde yazılar arasında boşluk göze batıyor) kullanılabilirlik sıkıntılı

memnunmusun derseniz memnunum 58" ve net 2.500 e aldım 6 taksitli

usbden yüksek çözünürlüklü (full hd) filmler mest ediyor ilerleyen zamanlarda 4k android box ile çağ atlatır tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: radieuxe

+ BÜYÜK EKRAN
    + HDMİ BAĞLANTISINDAN 4 K ÇALIŞIYOR
    + AKTİF 3D GÖZLÜKLE ÇALIŞIYOR
    + YILLIK ENERJİ HARCAMASI İYİ 115 KWH
    + İNCE KASA
    + FİYATI UCUZ
    + GÖRÜNTÜSÜ KALİTESİ İYİ KLASİK NATURAL PHİLİPS ( 7 8 VE 9 SERİLERİNE GÖRE BİRAZCIK KOYU )

- PANELI PHİLİPS İN DEGIL TAYVAN MARKASI CHIMEI INNOLUX
    - 4 K OZELLİĞİ HDMI DE UST MODELLER GIBI DEGIL 30 HZ DE ÇALIŞIYOR
    - GERÇEK PANEL HIZI 50 HZ DİR 100 HZDEĞİL
    - EN AZ 2 ÖLÜ PİKSEL VARDIR EKRANDA ( BEN VE BI KAC TANIDIK ALMIŞTIK BENDEKINDE 3 DİĞERLERİNDE 2-4 ÖLÜ PİXEL CIKTI SERVİS BELLİ Bİ BÖLGEDE 5 TANEYE KADAR İLGİSİZ)
    - USB DEN 4 K (2160 P )ÇALIŞTIRMIYO(ÖRNEK USB YE 4 K ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ FİLM LE DENENDİ ÇALIŞTIRMADI DONUYOR)
    - SMART İNTERNET ÖZELLİĞİ ÇOK AĞIR ÇALIŞIYO DONUYOR
    - KUMANDASI ÇOK BASIT PLASTİK SADE BİŞEY
    - KENDİ İÇİNDEKİ UYDUSUNU KULLANICAKSAN KULANIMI ZOR VE KANAL GEÇİŞLERİ AĞIR

selam iyi özellik maddesine aktif gözlukle calısıo demisiniz aktif kötü bir özellilk olmuyor mu ? sırf bu yuzden alınmayabilir bu tv haksız mıyım ? aktif gözlük mü kaldı

• Pasif gözlük sadece Lg de var diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır çoğu tvde pasif var

aktif kimine göre iyi kimine göre kötü

iyi yanı görüntüyü gerçek full hd olarak vermesi yani kaynak ne ise görüntü kalitesi 3d de aynı

pasifin kötü yanı 1080p film 3d de 720p ye düşüyor

pasif hafif göz yormaz
    aktif ağır göz ve baş ağrısı yapabilir
  • Terimleri yazmissin ama kimse okumaz.tv sektöründe 8yildir calismaktayim.philips güzel maddi imkanin varsa 55pus7909 al derim.android ve webosdan daha iyi.lg leri arastirirsan isik sizmasi problemi cok zamanla tv calistikca isinan kasadan isik sizmasi yapiyor.2015 model kasalari bu yüzden sifir kasa deyil.bulabiliyorsan panasonic al derim.ama ülkemizden cekildi.japon mali ve kaliteli ürun yapiyorlar.bulamazsan philips de fena sayilmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bezikcioglu

Terimleri yazmissin ama kimse okumaz.tv sektöründe 8yildir calismaktayim.philips güzel maddi imkanin varsa 55pus7909 al derim.android ve webosdan daha iyi.lg leri arastirirsan isik sizmasi problemi cok zamanla tv calistikca isinan kasadan isik sizmasi yapiyor.2015 model kasalari bu yüzden sifir kasa deyil.bulabiliyorsan panasonic al derim.ama ülkemizden cekildi.japon mali ve kaliteli ürun yapiyorlar.bulamazsan philips de fena sayilmaz.

öneriniz güzel ancak 55 miş acaba andorid 58 veya ustu bulurmuyum aynı fiyata 3 liraya
  • Var android istersen 65 inc bile mevcut.

• 1080 VE 2160 İZLİCEKSEN PASİF GÖZLÜKLE OLMAZ......HAA AMA BEN NETLİK VS DETAY BAKMAM DERSEN OYLESINE 3 D İZLİCEKSEN OK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radieuxe -- 11 Haziran 2015; 16:51:57 >
  • Merhaba arkadaşlar.Philips'in bu modeli hdmi 2.0a sahip deği yorumlardan gördüğüm kadarıyla.Emin olmak için soruyorum.Ben tvyi pcye bağlayıp monitor gibi kullanacağım.4k oyun oynayacağım.Tv 4k'da en fazla 30hz mi veriyor.Oyunlarda 30hz kabul edilebilir belki .Fakat masaüstünde de
    30hzden yukarı çıkılamıyorsa durum kötü.1080'de en fazla kaç hz destekliyor acaba bunu bilen var mı ?
  • oyun için bu tv

arkana bakmadan kaç

30 hz da 2160p veriyor ama masaüstü lag çok çok aşırı yani oyun 4kda imkansız

1080p de 60hz en fazla, kabul edilebilir lag oranı var yine ama diye keyfinizi kaçıracam bu seferde tatmin edici hız alabilmek için bilgisayar moduna alman lazım

Bu seferde görüntü kötüleşiyor çünkü tv lagtan kurtulmak için tüm görüntü iyileştirme modlarını devre dışı bırakıyor. Masasütü simgeler vs. yakından pixel pixel

Özetle oyun için tv alacaksan yeryüzünde bu tv tek kalmışsa belki

Öncelikle amacınız 4k ise bu işi 1080p de bile beceremeyen tv 4k diye sizi yanıltmasın
  • Bu tv de kanal ayarı nasıl yapılıyor?
    Frekans nasıl giriliyor manuel

Bir kere servis yaptı?
    Maç izleyeceğiz diye frekans ekledik hiç kanal bulamadığı gibi var olanlar da gitti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.