Şimdi Ara

ACİL YARDIM! philips 58puk6809 vs lg 55ub850v

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
8.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar teknosadan philips 58puk6809 u almış bulundum fakat daha faturası yeni kesildi ve 3 4 gün sonra teslim edilecek.

Ancak forumlarda philipsin bu ürünü hakkında olumsuz şeyler okudum. Sizce LG 55ub850V ile değiştirmeli miyim?

LÜTFEN +/- YORUMLARINIZI İSTİYORUM

PHILIPS 58PUK6809 ULTRA İNCE 4K UHD LED TV

Görüntü/Ekran
    • Ekran: LED Ultra HD
    • Diagonal ekran boyutu: 58 inç / 147 cm
    • Ekran çözünürlüğü: 3840x2160 • 3D: Aktif 3D, 3D Derinlik ayarı, 2D - 3D dönüștürme, Otomatik 3D algılama
    • En-boy oranı: 4:3/16:9
    • Parlaklık: 350 cd/m²
    • Görüntü güçlendirme: Pixel Plus Ultra HD, Dijital Doğal Hareket, 400 Hz PMR Ultra, Micro Dimming

Smart TV
    • Etkileșimli TV: HbbTV
    • SmartTV uygulamaları*: Catch-up TV, Netflix, Spotify, Çevrimiçi uygulamalar, Çevrimiçi Video mağazaları, Açık Internet tarayıcı, YouTube
    • Social TV: Facebook, Skype, Twitter
    • TV programı rehberi*: 8 günlük Elektronik Program Rehberi

Akıllı Etkileșim
    • Kullanıcı etkileșimi: SimplyShare, MultiRoom İstemci ve Sunucu, Cloud TV* ve Cloud Explorer, Akıllı metin özellikli uzaktan kumanda
    • Program: Pause TV, USB Kayıt*
    • Kurulum Kolaylığı: Philips cihazlarını otomatik algılama, Cihaz bağlantı sihirbazı, Ağ kurulum sihirbazı, Ayarlar yardımcısı sihirbazı
    • Kullanım kolaylığı: Ana sayfa düğmesi, Ekran Üzeri Kullanım Kılavuzu
    • Yükseltilebilir bellenim: Otomatik bellenim yükseltme sihirbazı, USB yoluyla yükseltilebilir bellenim, Çevrimiçi bellenim yükseltme
    • Sinyal gücü göstergesi
    • Teletekst: 1000 sayfa Yardımlı Metin
    • My Remote Uygulaması*: Kontrol, Simply Share, TV Rehberi, Wi-fi Smart Screen
    • Ekran Format Ayarları: Temel - Ekran Doldurma, Ekrana Sığdırma, Gelișmiș - Kaydırma, Büyütme, Stretch, Nokta: nokta

CPU
    • İșlemci türü: Çift Çekirdekli

Ses
    • Çıkıș gücü (RMS): 20 W
    • Ses Özellikleri: Smart Stereo, Ambi wOOx, Doğal Ses
    • Ses Geliștirme: Incredible Surround, Clear Sound, Otomatik Ses Sabitleyicisi, Bas Geliștirme, Akıllı Ses

Bağlantı
    • HDMI bağlantı sayısı: 4
    • Komponent sayısı (YPbPr): 1
    • Scart sayısı (RGB/CVBS): 1
    • USB sayısı: 2
    • Kablosuz bağlantılar: Wi-Fi 2x2 Entegre
    • Diğer bağlantılar: IEC75 Anten, Common Interface Plus (CI+), Ethernet-LAN RJ-45, Dijital ses çıkıșı (optik), Sol/Sağ Ses giriși, Kulaklık çıkıșı, Servis konektörü
    • HDMI özellikleri: 3D, Ses Dönüș Kanalı, 4K
    • EasyLink (HDMI-CEC): Uzaktan kumanda geçiși, Sistem ses kontrolü, Sistem bekleme, Otomatik altyazı kaydırma (Philips)*, Pixel Plus bağlantısı (Philips)*, Tek dokunușla oynatma

Multimedya Uygulamaları
    • Video Oynatma Formatları: Kapsamlar: AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1
    • Altyazı Formatları Desteği: .AAS, .SMI, .SRT, .SSA, .SUB, .TXT
    • Müzik Çalma Formatları: AAC, AMR, LPCM, M4A, MP3, MPEG1 L1/2, WMA (v2 - v9.2 arası)
    • Fotoğraf Görüntüleme Formatları: JPEG, BMP, GIF, JPS, PNG, PNS

Desteklenen Ekran Çözünürlüğü
    • Tüm HDMI'larda bilgisayar girișleri: 4K Ultra HD 3840x2160'a kadar
    • Tüm HDMI'larda video girișleri: 24, 25, 30 Hz'de, 4K Ultra HD 3840x2160p'ye kadar

Tuner/Alım/İletim
    • Dijital TV: DVB-T/C/S/S2
    • MPEG Desteği: MPEG2, MPEG4
    • Video Oynatma: NTSC, PAL, SECAM

Güç
    • Șebeke elektriği: AC 220 - 240 V 50/60 Hz
    • Ortam sıcaklığı: 5°C - 35°C
    • AB Enerji Etiketine uygun güç: 79 W
    • Yıllık enerji tüketimi: 115 kW·s
    • Bekleme modunda güç tüketimi: 0,3 W
    • Enerji Etiketi Sınıfı: A+
    • Güç Tasarrufu Özellikleri: Otomatik kapama zamanlayıcı, Ekonomik mod, Görüntü dondurma (radyo için)
    • Kapalı modu güç tüketimi: 0,3 W

Boyutlar
    • Kutu boyutları (G x Y x D): 1535 x 881 x 160 mm
    • Set boyutları (G x Y x D): 1299 x 769 x 38 mm
    • Stand dahil boyutları ayarla (G x Y x D): 1299 x 828 x 300 mm
    • Ürün ağırlığı: 24 kg
    • Ürün ağırlığı (+stand): 25,6 kg
    • Ambalajla birlikte Ağırlık: 2,4 kg
    • VESA duvara monte edilmeye uygun: 400 x 400 mm

Aksesuarlar
    • Birlikte verilen aksesuarlar: 2 x 3D aktif gözlük, Uzaktan Kumanda, 2 x AAA Pil, Dönebilen masaüstü standı, Güç kablosu, Hızlı bașlangıç kılavuzu, Yasal bilgiler ve güvenlik broșürü, Garanti Belgesi
    • İsteğe bağlı aksesuarlar: Philips TV kamerası PTA317, Aktif gözlük PTA509, Aktif Gözlük PTA519

LG

55" (139cm) 4K ULTRA HD TV | 3840x2160P ÇÖZÜNÜRLÜK | MCI 1000 | TRU-ULTRA HD ENGINE | ULTRA SURROUND | webOS | 4K 3D+

Ekran Boyutu ( İnç )
    Çözünürlük
    Ekran Tipi
    Dinamik MCI (Motion Clarity Index)
    Micro Pixel Control (Local Dimming)
    LG Cinema 3D
    LG Smart TV
    WebOS
    LG Cinema Screen
    Dahili HD Uydu Alıcısı
    55
    3840x2160
    Edge LED
    1000
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    GÖRÜNTÜ
    Triple XD Engine
    Resolution Upscaler (4K)
    Tru Black Control
    Dinamik Tarama
    Tru Color Generator
    Dynamic Clear White
    Dinamik Renk Geliştirici
    Resim Modu
    Resim Sihirbazı lll
    Ekran Oran Düzeltme
    Real Cinema 24p
    HEVC Codec
    H.264 Codec
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    9 mod (Vivid, Standart, Eco, Sinema, Spor, Oyun, Resim, isf Uzman1, isf Uzman2)
    Var
    8 mod (16:9, Just scan, Original, Full Wide, 4:3, 14:9, Cinema Zoom 1, Zoom)
    Var
    Var (4K/60p)
    Var (4K/30p)
    SES
    Mono/Stereo/Dual (MTS/SAP)
    Dolby Digital Decoder
    DTS Decoder
    Hoparlör Sistemi
    Ses Çıkışı
    Surround Ses Özelliği
    3D Sound Zooming
    Net Ses II
    Ses Modu
    Smart Sound Modu
    Ses Ayarlayıcı
    Optik Ses Senkronizayonu
    Kablosuz Ses Senkranizasyonu
    Var
    Var
    Var
    2.0 Hoparlör Sistemi
    20 W
    ULTRA Surround
    Var
    Var
    6 mod (Standart, Haberler, Müzik, Sinema, Spor, Oyun)
    Var
    3 mod (Normal, Duvara Asılı, Ayaklık Üzerinde)
    Var
    Var
    3D ÖZELLİKLERİ
    3D Türü (SG/FPR)
    Otomatik Format Algılayıcı
    3D'den 2D'ye Dönüştürme
    2D'den 3D'ye Dönüştürme
    2D'den 3D'ye Çevirme Modu
    3D Derinlik Kontrolü
    3D Görüş Açısı Kontrolü
    3D Resim Düzeltme
    3D Resim Modu
    Dual Play
    LG Cinema 3D (FPR Teknolojisi)
    Var
    Var
    Var
    5 mod (Standart, Manuel, Sinema, Spor, Extreme)
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var (Dual Play gözlükler ayrı olarak satılmaktadır.)
    BAĞLANTI
    LG Smart TV
    WebOS
    Başlatma Menüsü
    LG Store
    Premium İçerik
    Full Web Tarayıcısı
    Uygulamalar ve Oyunlar
    Kamera (Dahili/Uyumlu)
    Parmakla Kontrol
    Sesle Arama
    LG TV Remote Uygulaması
    Network File Browser (DLNA)
    LG Cloud
    Smart Mobile Link (MHL 2.0)
    Miracast
    WiDi
    Wi-Fi (Dahili/Uyumlu)
    WiFi Direct
    Simplink
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var (Uyumlu)(Kamera ayrı olarak satılmaktadır.)
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var (Dahili)
    Var
    Var
    YAYIN
    Dijital
    DVB-T/T2/C/S/S2
    EK ÖZELLİKLER
    DVR Türü (Dijital/Analog)
    DVR (Dahili/Uyumlu)
    Time Shift (Dahili/Uyumlu)
    USB Versiyonu (Hız)
    DivX (SD/HD/Plus HD)
    Resim
    Ses Codec
    Akıllı Sensör
    Akıllı Enerji Tasarrufu
    Giriş Etiketleme
    Dijital
    Var (Uyumlu) (Harici Hard Disk ile çalışır)
    Var (Uyumlu) (Harici Hard Disk ile çalışır)
    v2.0 / v3.0
    DivX HD
    JPEG, JPS, MPO
    AC3(Dolby Digital), EAC3(DDP), AAC, AAC HE, MPEG-1 Layer I&II, MP3, PCM, DTS
    Var
    Var
    Var
    STANDART ÖZELLİKLER
    Otomatik Arama / Programlama
    Program (Kanal) Ayarı (Ekleme / Çıkarma)
    Program (Kanal) Etiketleme (İsim Değiştirme)
    Favori Kanal Ayarlanması
    Otomatik/Manuel Saat
    Açma/Kapama Zamanlayıcısı
    Uyku Modu
    Otomatik Kapama / Otomatik Uykuya Alma
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    ARAYÜZ
    CI Yuvası
    HDMI 1.4 Girişi
    HDMI 2.0 Girişi
    USB 2,0
    USB 3,0
    RF Girişi
    Composite Girişi (CVBS + Ses)
    Komponent Girişi (Y,Pb,Pr) + Ses
    Full Skart
    Dijital Ses Çıkışı (Optical)
    LAN
    Kulaklık Çıkışı
    RS-232C (Kontrol / SVC)
    Var (1 adet)
    Var (3 adet)
    Var (1 adet)
    Var (2 adet)
    Var (1 adet)
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    Var
    AKSESUARLAR
    Sihirli Kumanda (Dahili/Uyumlu)
    LG Cinema 3D Gözlükleri
    Var (Dahili)
    Var (2 Adet)
    GÜÇ
    Voltaj, Hz
    Enerji Sınıfı (ErP Class)
    Açık Modda Ortalama Güç Tüketimi (IEC 62087 Ed.2 uyarınca)
    Bekleme Modu (Stand-by) Güç Tüketimi (W)
    Yıllık Güç Tüketimi (kWh)
    Parlaklık Oranı (Luminance) (%)
    Civa İçeriği (Mercury Content) (mg)
    Kurşun İçeriği (Presence of Lead)
    100 ~ 240V 50/60Hz
    A
    111 W
    0,3
    162
    65
    0.0
    Var - Bu TV, RoHS (Restriction of Hazardous Substances Directive) şartlarına paralel olarak, yalnızca başka teknolojik alternatif olmayan bazı parça ve bileşimlerinde kurşun kullanmaktadır.
    BOYUTLAR & AĞIRLIK
    TV Boyutları (Ayaksız) (GxYxD) (mm)
    TV Boyutları (Ayaklı) (GxYxD) (mm)
    Kutu Boyutları (GxYxD):
    TV Ağırlığı (Ayaksız)(kg):
    TV Ağırlığı (Ayaklı)(kg):
    Kutu Ağırlığı (kg):
    1233x727x37.8
    1233x760x242
    1330x810x174
    20.5
    21.6
    27.5

• Boşuna bu kadar özellik kasmışsınız kimse okumaz.ama ben şunu söyliyim sadece ileriye dönük bir tv için lg daha avantajlı olur.özellikle codec ve hdmi usb girişleri bakımından.ama bu seri de sorunsuz değil lg nin söyliyim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_bee

Boşuna bu kadar özellik kasmışsınız kimse okumaz.ama ben şunu söyliyim sadece ileriye dönük bir tv için lg daha avantajlı olur.özellikle codec ve hdmi usb girişleri bakımından.ama bu seri de sorunsuz değil lg nin söyliyim...
    puk6809 sahte 4k zaten hdmi 2.0 olmayan 4k tv mi olur, hadi bunu geçtim usb 3 yok, 4k codecler yok, uydusunda 4k desteği yok. Tamamen aldatmaca bir 4k tv, 850ub ile kıyaslanamaz bile değiştirme olanağınız varsa mutlaka değiştirin bu modeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

puk6809 sahte 4k zaten hdmi 2.0 olmayan 4k tv mi olur, hadi bunu geçtim usb 3 yok, 4k codecler yok, uydusunda 4k desteği yok. Tamamen aldatmaca bir 4k tv, 850ub ile kıyaslanamaz bile değiştirme olanağınız varsa mutlaka değiştirin bu modeli.

Alıntıları Göster
    Teknosa'da 3000 tl ye inmiş fiyat. Kullanan var mı PHILIPS 58PUK6809/12 yi. Tavsiye eder misiniz ?
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    kliksada 2700e geliyor, alıp almama konusunda bende karasızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dortluk

4K özelliği için söylenenler olumsuz yönde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

quote:

Orijinalden alıntı: dortluk

4K özelliği için söylenenler olumsuz yönde.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,

Aman dikkat!!!

Ben de bu tv yi almak üzereyken philips in web sayfasındaki kullanıcı yorumlarını okudum ve vazgeçtim!!!

Tam bir aldatmaca var ortada!!! Tv, 50 Hz!!! Yazılımla 400 Hz. e yükseltilmiş güya!

Ekran boyutu,4k, 3d, smart asla aldatmasın sizi...Buyrun yorumlar:

http://www.philips.com.tr/c-p/58PUK6809_12/6800-series-smart-tv-ve-pixel-plus-ultra-hd-ile-ultra-ince-smart-4k-ultra-hd-led-tv/yorum-ve-oduller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feveran999 -- 17 Şubat 2015; 10:34:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • philipsin sitesinde bu tv icin olumsuz yazilanlar seyler dogrudur buna arti olarak ölu ve sıkısik pixel de cikmaktadir philips tv lerde zaten cogunda cikiyor...dikkat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radieuxe

philipsin sitesinde bu tv icin olumsuz yazilanlar seyler dogrudur buna arti olarak ölu ve sıkısik pixel de cikmaktadir philips tv lerde zaten cogunda cikiyor...dikkat
    Arkadaşlar konuyu hortlatayım.. Ben teknosadan bu ürünü aldım fiyat uygun diye ve tabilki büyük ekran olduğu için . Kendi sitesinde yazılan kötü yorumları dikkatli okursanız çoğu içinde internal olarak gelen receiver için. Ben digiturk ile kullanıyorum. Görüntü maçlarda sıkıntılıydı fakat destek ekibini arayıp natural yayın ayarını kapattım ve şu an sorunsuz ve hızlı çalışıyor. 3000 tl ye 58inc cihaz alıyorsunuz 7000 tl lik performans beklemeyin. ben memnunum ve sorunsuz kullanıyorum. cihaza digiturk hd ve xbox bağlı hiç bir sorunum yok . Özellikle 4k bir yayın indirip izlediğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız. Şu an 4k yayın olmadığı için tam verim alınamıyor. ileride 4k yayaın çıktığında bu televizyonun asıl keyfini o zaman alacağız.

tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdox

Arkadaşlar konuyu hortlatayım.. Ben teknosadan bu ürünü aldım fiyat uygun diye ve tabilki büyük ekran olduğu için . Kendi sitesinde yazılan kötü yorumları dikkatli okursanız çoğu içinde internal olarak gelen receiver için. Ben digiturk ile kullanıyorum. Görüntü maçlarda sıkıntılıydı fakat destek ekibini arayıp natural yayın ayarını kapattım ve şu an sorunsuz ve hızlı çalışıyor. 3000 tl ye 58inc cihaz alıyorsunuz 7000 tl lik performans beklemeyin. ben memnunum ve sorunsuz kullanıyorum. cihaza digiturk hd ve xbox bağlı hiç bir sorunum yok . Özellikle 4k bir yayın indirip izlediğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız. Şu an 4k yayın olmadığı için tam verim alınamıyor. ileride 4k yayaın çıktığında bu televizyonun asıl keyfini o zaman alacağız.

tavsiye ediyorum.

Alıntıları Göster
    bana yardım edermsniz plipsi alcaktm ama artkk andoridli olanı alın diyorlar.iyi ama filtre yaptıgımızda andori tv seçeneği yk

sitelerde ararken andorid olup olmadıgını nasıl anlıcaz ızman biri yazabilr mi hi bir sitede filtre içinde android kelimesi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

bana yardım edermsniz plipsi alcaktm ama artkk andoridli olanı alın diyorlar.iyi ama filtre yaptıgımızda andori tv seçeneği yk

sitelerde ararken andorid olup olmadıgını nasıl anlıcaz ızman biri yazabilr mi hi bir sitede filtre içinde android kelimesi yok

Alıntıları Göster
    Philin androidli tv leri 7909,8809 ve 8109 ( bu 4k değil).Zaten tv üzerinde de android stickerı oluyor.
  • Suan teknosadayim bu urun 2600e dusmus. 4k olayini soyledim. Sahte 4k degil sadece usb ile izleyemiyorsunuz yayin trye girince izlenecek dedi. Ayrica baktim tvde en ufak kare, puruzluk yok yakindan bakinca. Kararsiz kaldim 60 inc 4k olmayanlar bile bu fiyat degil dusunceniz nedir almali mi?

• Büyük ekran için alınır gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ogormek

Suan teknosadayim bu urun 2600e dusmus. 4k olayini soyledim. Sahte 4k degil sadece usb ile izleyemiyorsunuz yayin trye girince izlenecek dedi. Ayrica baktim tvde en ufak kare, puruzluk yok yakindan bakinca. Kararsiz kaldim 60 inc 4k olmayanlar bile bu fiyat degil dusunceniz nedir almali mi?

usta bende dusundumde sonradan bana android oldu hersey o android deil falan dediler vaz caydım analamıom bende
  • Sanirim ekrani icin alacagim. Suan cek puan muhabbetiyle 2400e indirebiliyoruz ki 5 yildir dandik plazma kullandigimi dusunursek bu bana cag atlatacaktir. Yarin gidip alacagim. Kanal gecisleri yavas deniyor onu da digiturk hd yayin uyeligi alarak gozecegim sanirim. Suan bu boyutlarda bu fiyata esdegerini bulamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogormek

Sanirim ekrani icin alacagim. Suan cek puan muhabbetiyle 2400e indirebiliyoruz ki 5 yildir dandik plazma kullandigimi dusunursek bu bana cag atlatacaktir. Yarin gidip alacagim. Kanal gecisleri yavas deniyor onu da digiturk hd yayin uyeligi alarak gozecegim sanirim. Suan bu boyutlarda bu fiyata esdegerini bulamadim.
    Philiphs aslında kaliteli bir marka ama nedense tv lerinde ekrandaki piksellerden ve arızalarından çok kimse şikayet ediyor.
  • serdox S kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiye edermisiniz ? Kanal geçişleri ve Smart hakkında bilgi verirmisiniz ? 3D Kalitesi nasıl ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Hocam tavsiye edermisiniz ? Kanal geçişleri ve Smart hakkında bilgi verirmisiniz ? 3D Kalitesi nasıl ?

Teşekkürler.
    bugün benim de 55ub850v kurulumum yapıldı. hd kanallardan memnun kalmadım. acaba yapmam gereken bir ayar mı var? yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler
  • Varmı fikri olana

58PUK6809 hiçmi alıcısı yok inceleyecek bize fikir verecek hayırlı biri :)

• pek tutulmuyor buralarda.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.