Şimdi Ara

ACİL YARDIM > Philips Android TV Değişim Talebi HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Haziran 2016 da 3400? den teknosa firmasından almış olduğum Philips 49PUS6561/12 televizyon, aldığıma o kadar memnun olmuştumki. ışık sızması sıfır. banding her neyse olsun dedim çok az banding var. bunada şükrettim her neyse. asıl konuya geçelim.

12 Mart öğle saatinda TV açıyorum bi baktım şaşkınlıkla TV açılmamaya başladı PHILIPS LOGO da kalıyor.
    tamir etmeden değişim talep edebilir miyim ? tamir edilen ürünü kabul edememki yani çok zor. alalı 9 ay oldu..

yarın öğle servis geliyor. Değişim talep edeceğim. bunu kabul edemem diyeceğim. yada ne yapmamı tavsiye edersiniz ?

Buda Videosuhttps://www.youtube.com/watch?v=LvKVaHA89ug

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 16 Mart 2017; 18:30:43 >

• Yasal olarak değişim hak edişiniz yok.
    Gerisi firmaya kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Yasal olarak değişim hak edişiniz yok.
    Gerisi firmaya kalmış.

öncelikle cevabın için teşekkürler
    Servis geldi. bu yazılım sorunu Televizyonda hiç birşey yok dediler. teknik servisten bakalım dediler. televizyonu aldı uçtu gitti :D
    bu televizyon çok yeni bi anda kendi kendine bozulması beni şaşırttı. ama tamir etmek istemiyorum aynısından birebir sıfırını istiyorum dedim. bakalım olmazsa değiştiririz dediler. gelen servis 40 yaşın üstünde. nedense genç yok. nasıl bir servis bu anlamadımki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 15 Mart 2017; 17:33:2 >
  • Hocam herkes servislerdeki genç ve toy (dolayısı ile deneyimsiz) personelden şikayetçi, sen bulmuşsun beğenmiyorsun :)

Umarım gönlünüzce olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Hocam herkes servislerdeki genç ve toy (dolayısı ile deneyimsiz) personelden şikayetçi, sen bulmuşsun beğenmiyorsun :)

Umarım gönlünüzce olur

:) elektronik konusunda birşey diyemem ama yazılım konusunda kesinlikle gençler daha iyi. +40 yaşın üstündekilere baksam genç kadar iyi düşünemezler. neyse efendim Televizyon gelsinde duruma bakılacak :D sonucları buraya paylaşırım.
  • konu güncel Televizyonum hala serviste. TV arızasının videosu için
    https://www.youtube.com/watch?v=LvKVaHA89ug
  • hocam bende 11 kasımda n11 den 49pus6501 aldım 1ay önce ekranda piksel hatası olduğunu fark ettim servis çağırdım alıp götürdüler dün tv'yi değişim raporuyla birlikte getirdiler aldığım yerden değişim sağlayacakmışım şuan bu satcıda bu modelden bulunmuyor acaba para iadesimi yaparlar faturada tek dayanıklı tüketim malları yazıyor ama kaç defadır arıyorum telefona cevap vermiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekemyigit

hocam bende 11 kasımda n11 den 49pus6501 aldım 1ay önce ekranda piksel hatası olduğunu fark ettim servis çağırdım alıp götürdüler dün tv'yi değişim raporuyla birlikte getirdiler aldığım yerden değişim sağlayacakmışım şuan bu satcıda bu modelden bulunmuyor acaba para iadesimi yaparlar faturada tek dayanıklı tüketim malları yazıyor ama kaç defadır arıyorum telefona cevap vermiyorlar.

geçmiş olsun. tek dayanıklı tüketim malları ne demek bilmem..
    inşallah iade olurda biraz daha para biriktirip OLED TV alırsın..
    benimki hala serviste. tüplü TV den film seyrediyoruz :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 17 Mart 2017; 15:37:8 >
  • hocam acaba iademi etsem yoksa değişim istesem ben 2425 liraya almıştım sanırsam artık bu paraya bulumam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekemyigit

hocam acaba iademi etsem yoksa değişim istesem ben 2425 liraya almıştım sanırsam artık bu paraya bulumam

iade edebilirsen et. ama hangi TV alacan? yerinde olsam yine Philips alacağım. Ambilight den vazgeçememki. görüntüsüde çok kaliteli. vede android..
  • bekemyigit B kullanıcısına yanıt
    Merhaba bekemyigit,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • Philips teknik servisi aradım. anakart arızalı olduğunu söyledi. değiştirmek istediğimizi söyledim. aldığım cevap 3 kere arızalı olunca değiştirme hakkınız var dediler. neyse..

o gün akşam Kalbimdeki deniz filmini seyrettik. ertesi gün öğle saatinde TV açayım dedim baktım kendi kendine arızalanmış. :@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 18 Mart 2017; 17:51:35 >
  • Televizyonum hala teknik serviste. I MISS YOU AMBILIGHT. I MISS YOU NETFLIX. I MISS YOU PHILIPS 4K ANDROID TV :(

bekliyorum..

Tüplü Televizyondan nefret ediyorum :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.