Şimdi Ara

**********Acil Yardım . . . .------- S.O.S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim kullandığım ve phpbb formumun kurulu olduğu alanwww.lycos.co.uk . burda çok reklam olduğu için kendime yeni bir alan aldım reklamsız . formumun veri tabanımı yeni alanımın formuna kurmak istiyorum ama olmuyor . nasıl yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun . veri tabanım 12 mb . bu arada lycos.co.uklycos.co.uk 'da my admin panelinin yerini bilen var mı . şimdiden teşekürler hepinize . .

• kontrol panelinden indir veritabanını
  • Data'yı makinana indirdin mi?
  • Şimdi phpBB pek bişey kapsamas. Yanılmıyosam ki yaılıyosam düzeltin 7-8 mb kadar bişey kapsar! 12 mb alanın warsa işin zor diyerek başlıyalım! Eğer panel desteği varsa, ve panel desteğinde phpBB kurulumunu otomatik yapacak bi seçenek varsa saten herşeyi hallediyo. Yoksa db nin adına, kullanıcı adına ve şifresine dikkat et!
  • by ThundeR seni msn listeme ekledim beni kabul edersen sana bir şey sormak istiyorum . . . şimdiden teşekür ederim . msn adresim pitbull_mahmut@hotmail.com
  • by ThundeR seni msn listeme ekledim beni kabul edersen sana bir şey sormak istiyorum . . . şimdiden teşekür ederim . msn adresim pitbull_mahmut@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam C.S 1.6 Sorunu (Yardım!)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.