Sevgili dh müdavimleri. acil yardımınıza ihtiyacım var. lcd tv alacağım. ancak herkes gibi bende karar vermekte güçlük çekiyorum. almak istediğim modelleri 3 e kadar indirdim. bu üç model arasından hangisini tercih etmeliyim. yardım ederseniz minnettar kalırım. yada bunlar haricinde hangisini tavsiye edersiniz. bütçe 2500-3500 tl arasında. bulunduğum yer itibaı ile çıplak gözle görme şansım yok malesef.
1-Samsung LE-40C750 40" Full Hd Lcd Televizyon (3D) 2-Philips 40PFL9704H/12 40'' Full Hd Led Pro Televizyon 3-Sony KDL-40HX700 40'' Full Hd ''Monolithic Design ve Motionflow 200 Hz. '' Lcd Televizyon
ilk tercihim Philips olcak gibi ama sizlerinde yardımlarınıza ihtiyacım var. cevaplarınızı acil ve net olarak alabilirsem çok memnun kalacağım. yoksa kafayı yicem:)
aciiiiiiiiiiiiiiiiiilllll.....
quote:
Orijinalden alıntı: karasirac
Sevgili dh müdavimleri. acil yardımınıza ihtiyacım var. lcd tv alacağım. ancak herkes gibi bende karar vermekte güçlük çekiyorum. almak istediğim modelleri 3 e kadar indirdim. bu üç model arasından hangisini tercih etmeliyim. yardım ederseniz minnettar kalırım. yada bunlar haricinde hangisini tavsiye edersiniz. bütçe 2500-3500 tl arasında. bulunduğum yer itibaı ile çıplak gözle görme şansım yok malesef.
1-Samsung LE-40C750 40" Full Hd Lcd Televizyon (3D) 2-Philips 40PFL9704H/12 40'' Full Hd Led Pro Televizyon 3-Sony KDL-40HX700 40'' Full Hd ''Monolithic Design ve Motionflow 200 Hz. '' Lcd Televizyon
ilk tercihim Philips olcak gibi ama sizlerinde yardımlarınıza ihtiyacım var. cevaplarınızı acil ve net olarak alabilirsem çok memnun kalacağım. yoksa kafayı yicem:)
aciiiiiiiiiiiiiiiiiilllll.....
40c750 henüz ortalıkta yok,hakkında detaylı incelemede bulunamıyor malesef... philips'in 2009 model olan bu serileri hakkında forumda yorumlar var genel olarak sorunlu diye bahsediliyor ...Philips tercih sebebiyse ve zamanın var ise 2010 modellerini takip etmeni tavsiye ederim...5x,6x,7x,8x,9x (8x ve 9x 2011'i bulabilir hx700 için konusuna bakabilirsin. http://forum.donanimhaber.com/m_40274160/tm.htm
c750 tavsiyem olur. temmuz ayı itibarı ile mağazalarda olacak, bende beklemedeyim, sebebi de, piyasadaki tek 2d.....3d dönüşümü yapan lcd tv olması.
biraz sabredersen, piyasaya girince testleri okursun.
yurtdışı kullanıcılardan tam not alıyor.
iyi seyirler
şu an hepsiburadada satışta.... ancak malesef philips 9704 teki özellikler onda yok....:( 3d dışında philips her yönüyle üstün.. kafayı yicem yaaaa...