Şimdi Ara

Acil Yardım SAY 84k-90k-100k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birtakım ailevi ve psikolojik sorunlardan dolayı 84k sıralama yaptım sayısaldan. Sağlık bölümlerine hiç ısınamadım. Mühendislik istiyorum. Sizce nereleri yazabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeiledVirgin -- 30 Temmuz 2020; 18:39:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Biyoinformatik ve genetik yazmani öneririm ama gelmeyebilir çok umitlenme detaylı olarak bölümü tanıtmıştım forumda arayarak bakabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up up up

• Çok teşwkkür ederim inceleyeceğim

• Bana da bi 90k önerisi

• Ekledim efendim

• Bana da 100k onerisi

• Ekliyorum efendim

• UP Hiç mi tavsiye verecek yok koca forumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VeiledVirgin V kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef tyt-ayt forumu genelde ilk 30k-40k bandına tavsiye veriyor yüksek öğrencilerden oluştuğu için onlar kendi aralarında konuşuyor anca üniversitede okuyan biri gelecekte veya mezun tavsiye verecek ben de 58k yım yok yani buradan alınmıyor yardım bu sıralama için ekşiye bakın youtube inceleyin bölümlere bakın derslerine bakın çalışma alanlarına bakın olabildiğince ben böyle yapıyorum
  • Çok teşwkkür ederim umarım istediğiniz yere yerleşirsiniz

• Hocam bana 78k geldi. O aralıkta ist içi ve yakın olacak şekilde vet iü uludağ olmazsa deü ve ceng ee endüstri olarak sıralamak var aklımda. Tabi sıralama olarak en yüksekten en düşüğe doğru
  • @next.. Hocam mantıklı aslında ben kimya müh malzeme müh ve ceng düşünüyorum. 72k YTÜ Malzeme Müh gelir mi bilmem gerçi ben GTÜ istiyorum ama

• kardeşim elektrik elektronik seçip sonra yazılıma yönelebilirsin. sıralamana çok güzel üniler var. araştır. sakarya bursa teknik iyidir. makine mühendisliğide geçerli temel bir daldır. makine ve elektriğin ders programlarını incele içeriklerine bak. hangisi sana hitap ediyor değerlendir.
  • @lastbraveheart hocam sağolun bakayım

• bende 84k yım. ceng ya da ee istiyorum. KTÜ ee(99k sanırım) var. Allah'ın trabzonuna gitmeye kendini ikna edebilirsen köklü bir üniversite. Sıralama aralığımızda en çok prof.u olanlardan biri. Eğitimi zor felan diyorlar. Herhalde nereye gitsek aynısını söyler öğrenci. Bilgisayar istiyorsanda 10-15k gerileyecek diyorlar hep sıralaması için. Öyle olunca da lise binasından üniversiteler var. Ben şahsen kafayı yemek üzereyim. Bilgisayar için daha fazla araştırmak lazım. Bazı lise binalarında güzel eğitim verebiliyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.