Şimdi Ara

Acil Yardım Ses ayaralarını unutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ses ayarlarını unutma 2.0.2. geçtiktensonrada devam ediyor. bu sorunu nasıl çözebilirim.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Bu, ses ayarını unutma dediğiniz olay nedir tam olarak anlatabilir misiniz?

Telefonun zil sesi miktarını ayarlıyorsunuz ve ana ekrana döndüğünüzde ayar eski haline mi dönüyor? Yoksa kulaklık sesine mi oluyor?
  • ipodta müzik dinlerken ses kısılıyor %80 civarına geliyor ama zil sesinde öyle bir sorun yok bende bazen ses tamamen kapanıyor ipod çalıştırıp kapattıktan sonra o da geri geliyor
  • Barbee ustad
    settings/sounds/sesi sonuna kadar getiriyorum telefon belli bir süre sonra yada açılıp kapanınca ilk ayara geri dönüyor.
    teşekkürler
  • 2,0,1 de ben de vardi.2.0.2 ye gecince problem ortadan kalkti.cozum olarak sadece farklı bir dosyayla restore etmen teli.daha kolay bi yolu yok bildigim kadarıyla.
  • Bana da oluyormuş... Kapatıp açılınca ayar %75 gibi bir yere geliyor.
  • Teşekkürler y.seyrek
    Önce Quikpwn ile yaptım geçmeyince Winpwn 2,5 ile yaptım ancak geçmedi. Ses seviyesi düşüyormu bundan da çok emin değilim. Ama biri aradı mı settings deki ses seviye durumu ilk haline dönüyor. ancak sesin şiddetinde sanki sorun yok. Anlayamadım. Bu alete bilgisayar gibi format atabilsem atıp herşeyi yeniden yapacağım. küçücük bir değişiklik insanı rahatsız ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet Üstad
    açıp kapanınca, biri aradığında ses seviyesi düşüyor. ama sesde oynama olmuyor sanki.

Bu arada dün gece winpwn 2,5 ile 2.0.2 ye geçtim vista işletim sistemli bir laptopta. xp pro lu desktop da yapamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derz -- 2 Eylül 2008; 15:07:35 >
  • 2.1 kullanıyorum.ses seviyesini ayarlıyorum.bir süre sonra ses seviyesi sıfır oluyor her seferinde.bunun çözümü nedir,bilen yokmu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.