Şimdi Ara

acil yardım sinyal yok diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nexstar 200 cx süper plas uydu alıcısı aldım.bütün ayarlarını yaptım,nexstar bayiinde çalıştı fakat evde sürekli sinyal yok diyor.Binada uydu sistemi var.Bende prize takıyorum.Acaba hangi ayardan kaynaklanabilir.

• Sizin dairenin ortak anten bağlantısında sorun var muhtemelen.Sizin daireye inen kablonun ve onun bağlantılarının kontrolünü yaptırınız
  • cihaza hevesle para verip aldım.iki haftadır evde duruyor.Ben daireye yeni taşındım,daha önceki kiracı uyduyu kullanıyordu.bence problem cihazın ayarlarında.ulusta konya sokakta cihaza ayar yapması için 10 ytl para bile verdim.Gözlerimle gördüm orada cihaz çalışıyor.Acaba benim dairedeki prize taktığımda çalışması için hangi ayarlarını değiştirmem gerek.bu arada cihaz modeli nextstar ye-2000 cx super plus ve seviye ve kalite % 10 olarak gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmetlim -- 29 Haziran 2008; 16:21:41 >
  • lnb tipini single yaptım seviye %10 dan %55 e çıktı ama kalite hala %10 larda.Bu kalite niçin hep %10 da duruyor.
  • komşunun evinde dene bir komşunun evindede çalışırsa senin eve inen kabloda sorn vardır
  • diseqc ayarını yaptın mı arkadaşım? Onu bir kontrol et istersen.
  • aynı sorun bendede oluyordu.eğer switch çatıdaysa oksitlenmiş olabilir.ayrıca kablolarıda değiştir istersen.bir süre sonra kabloların iletimi düşüyor(dandik kablo kullanıyorlar)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.