Şimdi Ara

Acil yardım siyah ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptobum asus N56 vz s4400d. Win 8.1 yüklü. Laptop açılıyor ancak siyah ekranda kalıyor. Masa üstünü ve imleci telefon ışığı ile çok çok az görebiliyorum. Mevcut tüm önerileri denedim ancak sorun çözülmedi. Çünkü ctrl+alt+delete basınca normalde çıkan klasör görünüyor ancak bende ekran tam siyah olduğu için yazıları okuyamıyorum. Fn tuşu sadece fn+f5 ve f6 da çalışmıyor. Ekran parlaklığını bi türlü yapamadım. Acaba bunu yaşayan var mı çözüm nedir format dışında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam donanımsal sorun gibi geliyor

• hocam donanımsal olsa ekran mavi yada hiç ekran gelmez. ekran görünüyor telefon ışığı ile yazılımsaldır bence. zaten çözüm bulunamazsa format atacam artık.
  • Hocam ilk açılışta f8 ile güvenli modda aç yazılımsal ile görüntü gelecektir

• arkadaşlar teşekkür ederim sorun donanımsalmış. tüm pc yi açtım (açmışken fanı da temizledim :)) )
    bataryayı çıkarınca hemen orda küçük bir çubuk plastik var, plastiği çıkarınca orda ekranı monitöre bağlayan bir çıkma var takın onu tamamdır. pc yi komple açmaya servise yollamaya gerek yok :))
    iyi günler arkadaşlar.
  • meneter kullanıcısına yanıt
    👍👍👍

• Merhaba benim laptopta casper nirvana NB 15,6 açılışta casper yazısı çıkıyor sonrasında iki adet win 7 sistemi gösteriyor 3 saniye sonra otomatik seçim diyor geçiyor ve siyah ekranda kalıyor laptop öldür Allah ta burayı geçmiyor, birçok yöntem denedim.

Bataryayı çıkarıp power tuşuna 15-20 saniye bastım taktım düzelmedi.

Laptopu açıp bios pilini çıkarıp az bekledim sonra taktım tekrar laptopu açtım düzelmedi.

Isıtma yöntemi denedim adaptörü bataryayı ve sabit diski çıkardım, laptopun etrafını bir bezle sarıp fişide prize takıp açık bıraktım, sıcaktan kapanana dek bekledim, sonrasında soğuduktan sonra ilgili parçaları taktım açmayı denedim yine düzelmedi.

Siyah ekranda f8 yapsam yanıt vermiyor, ctrl+alt+del olmuyor, bios load optimized iş yapmıyor, sadece başlangıçta f2 ile biosa girebiliyorum, bios sürümüm 212 versiyon.

Alternatif ne yapabilirim kesin çözüm varmıdır. Acil yardım lütfen.

• Bios versiyonunuda güncelledim 303 yaptım yine aynı siyah ekran geçmiyor kafayı yicem yahu, bir yardım lütfen.
  • Benim evdeki format cd si ile format atamadım kurulum başlıyor da dondu kaldı, sanırım cd ler eskiyince okuyamadı, işi bilen biri usb den format attı, win 7 kurdu sorun çözüldü, bilgilerinize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.