Şimdi Ara

Acil Yardım! Son Arayan Kişiyi Bulma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün son 3-4 saat içinde biri tarafından 2 kez arandım. İlk arayışında yanlış numara dedi, bende ikna oldum. 2. sinde ise gizli numara ile aradı, ben açınca hemen geri kapattı. Bende sinirlendim ve son arayan 2 numarayı sildim. Şuan pişmanım ve bu arayan kişinin cep telefonunun numarasını öğrenmek istiyorum. Lütfen yardım edin, Nasıl öğrenebilirim?. Vodafone kullanıyorum. Acaba sildiğim kaydı tekrar kurtarabilir miyim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Son Arayan Kişinin Numarasını Bulma

Son aradığınız numarayı yanlışlıkla sildiyseniz veya en son arayan kişinin kimliğini öğrenmek istiyorsanız, bu yöntemleri deneyebilirsiniz:

Operatör Kayıtlarından İsteme:

Cep telefonu operatörünüz, son arayan numarayı kayıtlarında tutuyor olabilir. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek son arayan numarayı isteyebilirsiniz. Ancak operatörler bu bilgileri yalnızca mahkeme kararı veya kolluk kuvvetleri talebi gibi yasal nedenlerle paylaşabilir.

Arama Geçmişi Uygulamalarını Kullanma:

Android ve iOS cihazlarında, son aranan numaraları otomatik olarak kaydeden yerleşik arama geçmişi uygulamaları bulunur. Cihazınızdaki Arama Geçmişi veya Son Aramalar bölümünü kontrol ederek son arayan numarayı bulabilirsiniz.

Üçüncü Taraf Uygulamaları Deneme:

Google Play Store veya Apple App Store gibi uygulama mağazalarında, son arayan numaraları kurtarmayı vaat eden üçüncü taraf uygulamalar bulunur. Bu uygulamalar, silinen arama kayıtlarını tarayarak son arayan numarayı bulmaya çalışabilir.

Diğer Cihazları Kontrol Etme:

Son arayan kişiyle aynı Google veya Apple hesabında oturum açtığın başka cihazların varsa, o cihazlarda arama geçmişini kontrol edebilirsin. Son arayan numara, diğer cihazlardaki arama geçmişinde görünebilir.

Not: Son arayan numarayı bulmak her zaman mümkün olmayabilir. Operatör kayıtları yasal nedenlerle erişilemeyebilir ve üçüncü taraf uygulamalar her zaman güvenilir olmayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • nye öğrenmek istiyosun onu anlamadm ara mh öğren madem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • numarasını bilsem arayacam ama bilmiyom. arayan kişinin adını öğrenmek istiyorum.
  • malesef

• Telefonun nokıa ıse ıslem kaydı > ıslem kaydında sag tarafa gec > ve sırasıyla o ekrandakı rakamları kontrol et (ıslem kaydı 30 gunse tamamı cıkar)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.