Arkadaşlar, tony hawks undergrund 2 m war. Oyunu yükledim crack i yaptım. Oyunu açtım. CD 1 i koyun dedi. O yazı crackiyapmassan çıkıyor genelde. Ama cracki yotım o işi biliyorum sonra tekrar denedim. Bu sefer siyah ekran açıldı siyah ekran açıldı sonrada yine windowsa döndü. Acaba arkadaşlar yaptığım cracktemi sorun var. Yoksa nerde?
crackten kaynaklanmıyo cunku crackde oyuna hıc gıremezsın senın sorunun sıstemden kaynaklanıyo dıcem ama ben daha dusuk sıstemle oynamıstım o oyunu bılemıyorum oyun da bı sorun olabılır sılıp bı daha yuklemeyı dene olmazsa oyunu degıstır bence
peki yptığım crack yanlış olabilirmi? Belkide ekran kartımda sorun vardır. Bi abuk sabuk olaylar yaşanıyor ekran kartımda. Sims gibi değişik bi cracki olabilirmi?Ama oyun bozuk değildir. Benim ekran kartımda bişey var bence. Driver ları falan güncellemedim. Nvidia .com dan indirdim driver Yüklerken falan uyarı verdi cihaz bulunamadı diye. Öyle bişeyden olabilirmi sizce?
arkadaşlar acil yardım edin ya oyun laptop ta açılıyor Bilgisayarda açılmıyor!! Bilgisayarda siyah ekran çıkıyor kapanıyor sonraa!!
yardımlarınız için saolun hiçbişi yapmaya gerek kalmadı . Ekran kartımın bellekini yükseltmiştim onu eski haline getirince çalıştı ne alakası varsa :S Neyse hepinize ilgilendiğiniz için teşekkkürler...