Şimdi Ara

ACIL YARDIM!! TP-LINK TL-WN353G

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorunum şudur; TL-WN353G modelinde bir wirelees kartım var. Sorunum Şu: Bilgisayarı açıyorum ve internete giriyorum. İlk açıldığında gayet normal çalışan internet 2 - 3 dakika sonra bağlı olmasına rağmen tıklıyorum, sayfa yüklenmiyor. Yüklenme işaretinde kalıyor veya Lol'ü açtğımda patch kontrolü falan yapamıyor. Sorularınızı sorun cevabı vereyim yeter ki sorun çözülsün.

Windows 8.1 Pro Final kullanıyorum.

Elimde 2 tane daha aynı model wireless pci kart var fakat vista 64-bit son yazılımı olduğu için yükleyemiyorum. Asus un Wl-138g r1.23 modeli'ni windows 8 de çalıştırabilirsem tp link gerekmez. Yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkürler..

NOT: Laptopdan gayet normal bağlanıyorum yani modemde sorun yok, gayet stabil. Bilgisayarın da virüs kontrollerini yeni yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdemPro -- 21 Mart 2014; 20:04:30 >

• cevap yokmu ?
  • ArdemPro A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Kullandığınız TP-LINK TL-WN353G Modelli wireless adaptör cihazı Realtek RTL8185 chipset kullanmaktadır. İnternet üzerinden Win8 ile uyumlu driver bulup güncellemeniz probleminizi çözecektir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • Ping sorunu yapıyordu ve bende başka bir model wireless adaptör aldım.Sorunum driver değildi zaten windows 8.1 kullanıyorum driver otomatik olarak yükleniyordu.. Yinede sağolun ilgi ve alakanız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.