Şimdi Ara

[Acil Yardım] Tüketici Hakları Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bugün 165 TL ye puma marka ayakkabı aldım.Eve geldiğimde internet sitelerini gezerek ayakkabının fiatının 125-130 tl arası olduğunu gördüm. Ayakkabıyı dışarda hiç giymedim. telefondan aldığım yeri aradım.ayakkabıyı iade etmek istediğimi, internette 130 tl olduğunu söyledim. Cevapları ise ayakkabıyı geri alamayacakları oldu. fişi , kutusu ve tüm aksesuarları duruyor. acaba iade etmek benim hakkım mı? yoksa iade edemezmiyim. alalı 2 saat oldu

• Cayma hakkını kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firesworn

Cayma hakkını kullanabilirsin.

biraz daha bilgi verebilir misin?
    birde fiş aldım fatura felan değil. lütfen yardımcı olun. resmen 35 tl'em çöpe gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chevq -- 5 Kasım 2011; 16:47:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chevq

quote:

birde fiş aldım fatura felan değil. lütfen yardımcı olun. resmen 35 tl'em çöpe gidiyor.

Tam emin değilim ama 3 yada 7 gün içinde(daha fazlada olabilir)hiç bir neden sunmadan aldğın ürünü geri verebiliyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

Tam emin değilim ama 3 yada 7 gün içinde(daha fazlada olabilir)hiç bir neden sunmadan aldğın ürünü geri verebiliyorsun.

teşekkürler, fakat aldığım yer kabul etmiyor. geri almıyoruz diyor. bayram üstü çok kötü bir alış veriş oldu. ama yapacağım birşey yok :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler, fakat aldığım yer kabul etmiyor. geri almıyoruz diyor. bayram üstü çok kötü bir alış veriş oldu. ama yapacağım birşey yok :(

Elinizde fiş olduğuna göre Tüketici hakları şeysine başvurabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.