Şimdi Ara

ACİL YARDIM!! VINN 2G' DE ÇALIŞMIYOR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    VINN aldım 2 ay önce. Fakat bir sorun var. Mersin merkezde çok iyi çalışan makine Mersin dışında ( köyde diyelim ) 2G de çalışmıyor. Aynı bilgisayar üstelik. Deli etti. Mersin'de bazen 2G de çalıştığına şahit oldum. Sorun sizce ne? BAĞLAN düğmesi mavi oluyor. Tıkladığımızda bir anda tekrar sönükleşiyor. Sağlıklı bir bağlantı olmadı daha. ACİLLL ÇÖZÜM !!!!

NOT: Aynı bilgisayar üzerinde denenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe yaren -- 8 Mart 2012; 0:08:23 >

• band seçimi veya işte umts hsdpa edge hızı gibi bir seçim ayarı varsa 3g de kalmış olabilir. Bir de bazı ücra yerlerde çekim gücü de azsa iyice yavaş bağlanıyor. max 10 kb ile indirebiliyor mesela.
  • arkadaşlar yeni konu açmamak için buraya yazıyorum vodem yazılımı yükledim fakat telefonu görmüyor ekle diyorum cihaz bulunamadı diyor nasıl bu sorunu çözebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prodowns

band seçimi veya işte umts hsdpa edge hızı gibi bir seçim ayarı varsa 3g de kalmış olabilir. Bir de bazı ücra yerlerde çekim gücü de azsa iyice yavaş bağlanıyor. max 10 kb ile indirebiliyor mesela.

Yaşadığımız yerde hemen yanımızda direk var. Çekim full. Telefondan internete girince çok hızlı. Ayrıca şehirdeki evimiz de tam merkezde değil. O yüzden bazen 3G bazen 2G çalışıyor ve sorun yaşamıyoruz. Sorun sadece 3G çalışmasında olsaydı şehirde de aksaklık olurdu. Arıza nerde anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe yaren

quote:

band seçimi veya işte umts hsdpa edge hızı gibi bir seçim ayarı varsa 3g de kalmış olabilir. Bir de bazı ücra yerlerde çekim gücü de azsa iyice yavaş bağlanıyor. max 10 kb ile indirebiliyor mesela.

Yaşadığımız yerde hemen yanımızda direk var. Çekim full. Telefondan internete girince çok hızlı. Ayrıca şehirdeki evimiz de tam merkezde değil. O yüzden bazen 3G bazen 2G çalışıyor ve sorun yaşamıyoruz. Sorun sadece 3G çalışmasında olsaydı şehirde de aksaklık olurdu. Arıza nerde anlayamadım.

haklısınız telefondan hızlı oluyor. benim kardeşimin motorola z6 ile edge de tam 236.8 kbps performansı alabiliyordum 27-30 arasında indirme yapabiliyordu. ama geçen bi vınn la girdiğimde farkettim ki 80 kbps ile giriyor.

bazı telefonların yine edge hızı 236 demesine rağmen gerçekte daha düşük 3g modemlerde de durum benzer demekki.

farklı bir sürüm driver yüklense düzelebilir diye düşünüyorum. bir de mobile partner programında huawei modemlerin NDIS veya RAS gibi bir ayarı olmalı ağ başdaştırısı ile modem arasında seçim yapıyor o da etkileyebilir.

vınn modeliniz nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mattraction

arkadaşlar yeni konu açmamak için buraya yazıyorum vodem yazılımı yükledim fakat telefonu görmüyor ekle diyorum cihaz bulunamadı diyor nasıl bu sorunu çözebilirim

vodem yazılımı derken, vodafone un 3g modemleri için çıkarttığı yazılımı yüklediyseniz telefonla ilgili birşeyi görmemesi normal. siz tam olarak ne yapmak istiyorsunuz ? cep telefonu üstünden nete girmek mi? eğer öyleyse telefonun markası neyse sitesinden program indirip yapılabilir. biraz eski pek yaygın olmayan telefonlarda program bulamazsanız, en azından nette telefon modeli + modem driver aratıp bulup kurduktan sonra çevirmeli bağlantı oluşturarak *99# den bağlanıp kullanabilirsiniz.
  • quote:

quote:

arkadaşlar yeni konu açmamak için buraya yazıyorum vodem yazılımı yükledim fakat telefonu görmüyor ekle diyorum cihaz bulunamadı diyor nasıl bu sorunu çözebilirim

vodem yazılımı derken, vodafone un 3g modemleri için çıkarttığı yazılımı yüklediyseniz telefonla ilgili birşeyi görmemesi normal. siz tam olarak ne yapmak istiyorsunuz ? cep telefonu üstünden nete girmek mi? eğer öyleyse telefonun markası neyse sitesinden program indirip yapılabilir. biraz eski pek yaygın olmayan telefonlarda program bulamazsanız, en azından nette telefon modeli + modem driver aratıp bulup kurduktan sonra çevirmeli bağlantı oluşturarak *99# den bağlanıp kullanabilirsiniz.

evet telefonu modem olarak kullanmak istiyorum bu yazılım ile fakat telefonu görmüyor diğer taktığım 5800 i görüyor fakat e 66 model telefonu görmüyor bende pc suit ile internete bağlanıyorum bağlantı hızı 480kbs diyor (yazımda hata olabilir) fakat telefonun 3.6 mbs hızına ulaşmak istiyorum fakat başarılı olamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

evet telefonu modem olarak kullanmak istiyorum bu yazılım ile fakat telefonu görmüyor diğer taktığım 5800 i görüyor fakat e 66 model telefonu görmüyor bende pc suit ile internete bağlanıyorum bağlantı hızı 480kbs diyor (yazımda hata olabilir) fakat telefonun 3.6 mbs hızına ulaşmak istiyorum fakat başarılı olamıyorum

çoğu telefonun modem driverlarında eski fax modemler baz alınarak, max 921600 gibi hızlar girilmiş durumda. ama mesela 460800 bps görünse de 3.6 mbps 7.2 mbps ile kullanım yapılabiliyor. orda yazan hız her cihazda gerçek hızı bağlamıyor yani. eğer bir şey indirirken 60 KB/s den daha yüksek değerleri mesela 100 200 Kilobayt / sn gibi görüyorsanız 460 kbps yazmasına takılmayın.

bir de aygıt yönetici veya ağ-paylaşım merkezinden modemin ayarlarından 921600 e çıkarabilmeniz lazım onu da deneyin derim.

ayrıca e66 nın programı farklı olabilir belki de bilemiyorum nokianın sitesinden e66 support kısmından önerdiği yazılımı indirin eğer sizdekinden farklıysa bir de onu deneyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.