Şimdi Ara

ACİL YARDIM WİNAMP I AÇMAYA ÇALIŞTIĞIMDA GÖRÜNTÜ BOZULUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MÜŞTERİNİN PC Sİ İLK KEZ BÖLE Bİ SORUN GÖRDÜM DONANIMLARIN HEPSİ STABİL ÇALIŞIYOR CİHAZ BANA İLK GELDİĞİNDE O/B EKRAN KARTI VARKENDE AYNI ŞİKAYETTEN GELMİŞTİ HARİCİ EKRAN KARTI TAKTIĞIMIZ HALDE GENE AYNI SORUN

SORUN ŞU WİNAMP A ÇİFT TIKLAYIP ÇALIŞTIRMAYA ÇALIŞTIGIMDA EKRAN BİRDEN SİMSİYAH OLUYOR GÖRÜNTÜ BOZULUYOR ÇÖZÜNÜRLÜK 32 BİT TEN 8 BİT E DÜŞÜYOR AYARLADIĞIN ZAMAN DEWAM EDİYOR YADA WİNAMP I KAPATTIĞIN ZAMAN DÜZELİYOR SORUN WİNDOWSLA ALAKALI OLAMAZ SORUN 3 KERE FORMAT ATILDI EKRAN KARTI DRİVERİ İLE DE OLAMAZ O/B DA İKENDE AYNI SORUN VARDI HARICI EKRAN KARTIN DA DA AYNI SORUN DEWAM EDİYOR BİOS UPDATESİNDEN TUTUNDA AKLINIZA GELEBİLİCEK Bİ ÇOK SEYİ DENEDİM BU ARADA SORUN WİNAMPTANDA DEİL 6 ÇESİT SÜRÜM OLARAK DENEDİM BÖLE Bİ SORUNLA KARŞILAŞMIŞ OLAN YADA BİLEN DUYAN VARSA ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR TŞK EDERİM ŞİMDİDEN

BU ARADA BORD ASUS P5GZ-MX P4 3.0 İŞLEMCİ 1 GB RAM EKRAN KARTI DA 7300SE

HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Winrar'ı kaldırıp, lite olarak tekrar kurun. Winamp'in görsel özelliklerini devre dışı bırakmak daha pratik bir çözüm olacaktır. Video'ları oynatmak için başka medya oynatıcılar kullanmalısınız.
  • Önce winanpı sil sonra tekrar kur..
    Hocamın Dediği gibi videoları vinanpla açmamaya çalış..
    media player yada codec gibi programlarla açmaya çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By MuRaT -- 7 Temmuz 2009; 12:25:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEAD-RECKONING

Winrar'ı kaldırıp, lite olarak tekrar kurun. Winamp'in görsel özelliklerini devre dışı bırakmak daha pratik bir çözüm olacaktır. Video'ları oynatmak için başka medya oynatıcılar kullanmalısınız.

hocam üzerinde zaten lite xp kurulu winamp klasik görünümde winampın en eski sürümünü bile yükledim ama fayda eden bişey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: By MuRaT

Önce winanpı sil sonra tekrar kur..

kaldırıp kurma olayını çok denedim media açmaya çalışmıyorum zaten mp3 ler içinde winamp ikonuna çift tıklar tıklamaz 8 bit e düşüyor görüntü
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayrakdar

quote:

Orjinalden alıntı: By MuRaT

Önce winanpı sil sonra tekrar kur..

kaldırıp kurma olayını çok denedim media açmaya çalışmıyorum zaten mp3 ler içinde winamp ikonuna çift tıklar tıklamaz 8 bit e düşüyor görüntü

Abicim Anlatmak İstediğim O değil..
    Winampta genel bir sorun var senelerdir hep aynı sorun..
    diyorum ki müziklerde tamam winampı aç ama video izleyeceğin zaman açma!!!
    Senin için Bir problem teşkil ediyormu? sanırım hayır..
    o zaman dediğim gibi codec,media player,gom player gibi kaliteli programlarla videolarını izle

• Abicim Anlatmak İstediğim O değil..
    Winampta genel bir sorun var senelerdir hep aynı sorun..
    diyorum ki müziklerde tamam winampı aç ama video izleyeceğin zaman açma!!!
    Senin için Bir problem teşkil ediyormu? sanırım hayır..
    o zaman dediğim gibi codec,media player,gom player gibi kaliteli programlarla videolarını izle

hocam tamam güzel sölüyorsun da sende beni anlamamışsın ben wideo izlemek için zaten winamp kullanmam farklı programlar tercih ederim burda benim sorunum winamp ikonuna çift tıkladığımızda ekran görüüntüsünü bozuyor 32 bit ten 8 bit e düşürüyor winamp ı kapatınca tekrardan düzeliyor içinde ne olursa olsun liste boş iken bile yanı programı çalıştırmya çalıştığımda bu sorunu yaşatıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yokmu yardımcı olabilicek kimse bu tip bi sorunla karşılaşmış ?
  • yardım her zaman
    sağ alttan msn den tamamen cıkın ardından;
    program files>msn messenger veya live messenger dan msnmsgr yi bulun sağ tıklayıp özellikler diyin uyumluluğa tıklayın.uyumluluktaki hiçbir kutuğun içi dolu olmasın , windows 2000 i seçip uygula tamam deyin ve ardından deneyin bakalım olucak mı,msn ile ne alaka demeyin bende böyle düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trackler -- 7 Temmuz 2009; 21:08:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.