Şimdi Ara

Appletv içerik yüklenirken bir hata oluştu sorunu lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben de bir apple tv kullanıcısıyım ve beni çıldırtan bir sorunum var belki siz çözümü biliyorsunuzdur. Netteki dizileri apple tv ile tv'ye aktararak izliyordum ama son zamanlarda sürekli "Bu içerik yüklenirken bir hata oluştu. Bir süre sonra tekrar deneyiniz" diye mesaj çıkıyor. Yabancı forumları da taradım yazılanları yaptığım halde değişiklik olmadı. Zaten forumlarda da herkesde olmayan bir sorun olduğu anlaşılıyor. Özellikle aşağıdaki resimdeki gibi ruşça bişeyler yazan player görünümündeki şeyleri aktaramıyorum. Bildiğiniz bir çözüm varsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AYNI SORUNU YAŞIYORUM ÇILDIRMAK ÜZEREYIM TÜM NETİ TARADIM DENEMEDİĞİM YÖNTEM KALMADI. BILGISI VE TECRÜBESI OLANLAR LÜTFEN PAYLAŞSIN. ŞIMDIDEN TEŞEKKÜRLER...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: euclid

Methaba
    Ben de bir apple tv kullanıcısıyım ve beni çıldırtan bir sorunum var belki siz çözümü biliyorsunuzdur. Netteki dizileri apple tv ile tv'ye aktararak izliyordum ama son zamanlarda sürekli "Bu içerik yüklenirken bir hata oluştu. Bir süre sonra tekrar deneyiniz" diye mesaj çıkıyor. Yabancı forumları da taradım yazılanları yaptığım halde değişiklik olmadı. Zaten forumlarda da herkesde olmayan bir sorun olduğu anlaşılıyor. Özellikle aşağıdaki resimdeki gibi ruşça bişeyler yazan player görünümündeki şeyleri aktaramıyorum. Bildiğiniz bir çözüm varsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

aktarımı nasıl yaptığınızı biraz daha açabilir misiniz?

xbmc gibi bir sistemmi yoksa airplay mi kullanıyorsunuz?

• Bu sorun airplayde yaşanıyor. Mail.ru linklerinde gerçekleşiyor. Çözümü bilen varsa yardım etsin lütfen

• izlemek istediğiniz dizi ve veya filmi seçenekleri varsa ; fragman -part1-part2-part3- tek parça vk server gibi diye uzar gider :işte bu seçeneklerin yanında alternatif 1 ve veya alternatif 2 veya ALT1-ALT2-Alt3 seçenekler arasında varsa bu alternatifleri deneyin ; en azından ben böyle seyredebiliyorum.. Son olarak izlemek istediğiniz dizi veya filmi başka bir siteden izlemeyi deneyebilirsiniz...

• Bu ara bende de çok sık bu hatayı vermeye başladı. Genelde Atv'yi yeniden başlatarak çözüyor insanlar ama .. Arıyorum bakalım
  • bende de sık sık oluyordu airplay ile izlerken. bugün xbmc (popcorn) dan denedim, önce bu hatayı verdi. yeniden başlattım düzeldi. sonra başka bir bölüm açtım, tekrar bu hatayı verdi. ve bir kez verince bidaha hiçbirşekilde açmıyor, illaki yeniden başlatman lazım.şimdi tekrar yeniden başlattım. sürekli yeniden mi başlatacaz yoksa çözümü var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.