Şimdi Ara

Acil yardim z500 Acamiyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba bugun z500 bilgisayarimi kapatmak icin bilgisayari kapata bastim utorrent acikmis bu program izin vermiyo dedi ve iki.secenek sundu yeniden.dene ve iptal.bnde iptal dedim ondan sonra ekran acilis sayfasinda kaldi.hetsey var mesela mail veya facebook tan mesaj gelince haber veriyo ancak acilmio masaustu gelmio kilitli yaziyor ne yapabilurim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Skoc*

Arkadaslar merhaba bugun z500 bilgisayarimi kapatmak icin bilgisayari kapata bastim utorrent acikmis bu program izin vermiyo dedi ve iki.secenek sundu yeniden.dene ve iptal.bnde iptal dedim ondan sonra ekran acilis sayfasinda kaldi.hetsey var mesela mail veya facebook tan mesaj gelince haber veriyo ancak acilmio masaustu gelmio kilitli yaziyor ne yapabilurim?

Reset

• quote:

Orijinalden alıntı: nfa54

quote:

Arkadaslar merhaba bugun z500 bilgisayarimi kapatmak icin bilgisayari kapata bastim utorrent acikmis bu program izin vermiyo dedi ve iki.secenek sundu yeniden.dene ve iptal.bnde iptal dedim ondan sonra ekran acilis sayfasinda kaldi.hetsey var mesela mail veya facebook tan mesaj gelince haber veriyo ancak acilmio masaustu gelmio kilitli yaziyor ne yapabilurim?

Reset

Onu nasil yapicam

• kilit ekranını geçmiyor mu şimdi
  • Hayir
     Acil yardim z500 Acamiyorum!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

kilit ekranını geçmiyor mu şimdi

Uatteki foto gibi kaliyo

• crtl+alt+dlte dene olmazsa güç düğmesine basılı tut
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

crtl+alt+dlte dene olmazsa güç düğmesine basılı tut

usta vay anasini reset atmasini ogrendik sayende eyw.oldu :D acemilik boyle bisi birde reset dugmesi ararken batarya girisinin yaninda ufak bi tus var o icine kacti sikinti olur mu acaba

• O tuş fonksiyonunu yitirmişse sorun olur,ne tuşu olduğunu bilmiyorum gerçi
  • O içeri kaçan recovery tuşu, sistemi olası bir yazılımsal sorunda geri yüklemek için gerekli oluyor. Keşke kullanmaya başlamadan önce kullanma kılavuzuna bir göz atsaydınz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgs1111

O içeri kaçan recovery tuşu, sistemi olası bir yazılımsal sorunda geri yüklemek için gerekli oluyor. Keşke kullanmaya başlamadan önce kullanma kılavuzuna bir göz atsaydınz.

Bilgisayarla beraer gelen kılavuzda tuşlrın kullanım amaçları vardı ancak o tuş için hiçbir şey yazmıyordu bn de o diyebastım ve içeri kaçtı çıkartamadım bi trlü.
  • Skoc* kullanıcısına yanıt
    Ben var diye hatırılıyorum ama kılavuz elimde olmadığı için bakamadım. Aşağıdaki link de 9.sayfada tuşun nerede olduğunu ve adını, 22. sayfada ise nasıl kullanıldığını anlatmakta.

http://download.lenovo.com/consumer/mobiles_pub/ideapad_z500p500_ug_v1.0_july_2012_turkish.pdf

Tuşu çıkartmak için bir önerim yok malesef kasanın sökülmesi gerekebilir. Yetkili servisle görüşmekte fayda var.
  • O ne dandik tus oyle bir basmayla icine mi gitti. Lenovo z500 alacagim varsa da almam artik.

• malzemesi kalitesiz
  • quote:

Ben var diye hatırılıyorum ama kılavuz elimde olmadığı için bakamadım. Aşağıdaki link de 9.sayfada tuşun nerede olduğunu ve adını, 22. sayfada ise nasıl kullanıldığını anlatmakta.

http://download.lenovo.com/consumer/mobiles_pub/ideapad_z500p500_ug_v1.0_july_2012_turkish.pdf

Tuşu çıkartmak için bir önerim yok malesef kasanın sökülmesi gerekebilir. Yetkili servisle görüşmekte fayda var.

Usta aynen de o tuş içinde kaldı dediğiniz gibi recover tuşuymuş yarın bi servisi arasamiyi olacak öyleyse.

Edit: Aradım servisi adam sistem çökene kadar sıkıntı yaratmaz dedi.İyi mi kötü mü bilemedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skoc* -- 22 Ağustos 2013; 17:48:55 >

• quote:

quote:

Usta aynen de o tuş içinde kaldı dediğiniz gibi recover tuşuymuş yarın bi servisi arasamiyi olacak öyleyse.

Edit: Aradım servisi adam sistem çökene kadar sıkıntı yaratmaz dedi.İyi mi kötü mü bilemedim :D

Recoverynin amaci sistem coktugunde geri getirmek zaten cok yardimci olmuslar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.