Şimdi Ara

ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda bir reklam yazılımı yüklü herhangi bi sayfayı açtığım zaman otomatik olarak görüntüleniyor virüs taramasıda yaptım bi türlü geçmedi ben bunu nasıl yok edicem :( yardım ederseniz çok sevinirim

• antispyware programları ile tarat.bulduklarını sil. Ad-Aware veya Superantispyware ile tarata bilirsin.güvenli kipte tarattırsan daha iyi sonuç alabilirsin
  • :) teşekkür ederim ama güvenli kip nasıl oluyo bilmiyorum ve ad-aware ve avast la taradım daha başka taramalarla da mı uğraşacam kısa yolu yok mu bunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: papatya75

:) teşekkür ederim ama güvenli kip nasıl oluyo bilmiyorum ve ad-aware ve avast la taradım daha başka taramalarla da mı uğraşacam kısa yolu yok mu bunun

bilgisayar açılırken f8 e basın çıkan menüden güvenli kipi seçin.daha kısa bir yolu var mesala hiç internete bağlanmassın olur biter.bunlar olağan şeylerdir.hepimizin başına gelir.ne yapman gerektiğini bildiğin zaman problem olmaz.superantispyware indir.güncelle ve güvenli kipte tarat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::x-men:: -- 8 Şubat 2007; 22:08:09 >
  • microsoft anti spyware işe yarayabilir daha önce bendede olmuştu düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.