Şimdi Ara

Acil Yardıma İhtiyacım Var!! 2750 TL ye kadar 42' 3D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

En geç 1 hafta içinde başlıktada belirttiğim gibi 2750 TL ye kadar bir televizyon almak istiyorum. Kafam çok karışık. LG 42LA660S almayı düşünüyordum ama teknosa ve bimekste televizyonu izlerken başım ağrımaya başladı. İnternette nedenini araştırmaya başladım. Sanırım 50Hz olmasıyla alakası var sanırım. Daha sonra hz olayını yukselterek yeni televizyon arayışlarına girdim.

Aşağıdaki marka ve modeller hoşuma gitti.

Sony 42W805
    LG 42LA860V
    Philips 42FPL7008K
    Samsung 40F7000

Birde plazmalar hakkındaki okuduklarımdan sonra plazma da olabilir diye düşünüyorum. Panasonic te herhealde bu alanda başı çekiyor.

Televizyon kullanımı olarak daha çok SD ve HD yayın olacak ama 3D ve 1080p filmleride bol bol izleriz aile olarak. Konsol ve smart uygulama çok önemli değil.(Şu an konsol yok )
    Televizyondan beklentilerim mümkün oldukça az ekranda karalenme, bulanıklaşması yada düşük hz deki gibi rahatsızlık vermemesi ve yüksek panel hızına sahip olması, farklı formatlı filmleri açabilmesi, pasif 3d öncelik.

Bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz? Farklı modelde olabilir. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler

• up
  • up
  • http://www.sanalreyonum.com/urun/philips-46pfl7007k-led-televizyon_969399.aspx?CatId=27646&ref=akakce&v=1.38.6

olmuşken 46" olsun tvnin bolca kullanıcısı ve incelemeleri mevcut

bitçeyi yükseltirseniz pana plazmalara bakabilirsiniz ama stok sorunu var heryerede bulunmuyor vt 50 serisi herkesce tavsiye edilir
  • Öneri için sağolun ama oda küçük olduğu için mecbur küçük ekranlara bakıyorum. vt50 serisi güzel ama bildiğim kadarıyla 40 yada 42 yok.
  • ben olsam tv de samsung u alırdım Samsung 40F7000 iyi bence

fiyatıda 1599.20 TL aşağıdaki fiyat karşılaştırma sitesinde

Samsung 40F7000
    http://www.upucuza.com/televizyonlar.1033/en-ucuz-samsung-ue40f7000-3d-led-televizyon-upucuza-comda.m103032.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluviaggiatore

ben olsam tv de samsung u alırdım Samsung 40F7000 iyi bence

fiyatıda 1599.20 TL aşağıdaki fiyat karşılaştırma sitesinde

Samsung 40F7000
    http://www.upucuza.com/televizyonlar.1033/en-ucuz-samsung-ue40f7000-3d-led-televizyon-upucuza-comda.m103032.htm

Sanırın fiyatı karıştırdınız fiyatı 2599.
    Hangi özellikleri diğer modellere göre daha iyi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaşlar bu televizyonları kullananlardan yorum bekliyorum
  • up
  • Ben Sony 805 diyorum.biraz fiyati düşşün gidip alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonhuntr

Merhaba arkadaşlar.

En geç 1 hafta içinde başlıktada belirttiğim gibi 2750 TL ye kadar bir televizyon almak istiyorum. Kafam çok karışık. LG 42LA660S almayı düşünüyordum ama teknosa ve bimekste televizyonu izlerken başım ağrımaya başladı. İnternette nedenini araştırmaya başladım. Sanırım 50Hz olmasıyla alakası var sanırım. Daha sonra hz olayını yukselterek yeni televizyon arayışlarına girdim.

Sony 42W805
    LG 42LA860V
    Philips 42FPL7008K
    Samsung 40F7000

Birde plazmalar hakkındaki okuduklarımdan sonra plazma da olabilir diye düşünüyorum. Panasonic te herhealde bu alanda başı çekiyor.

Televizyon kullanımı olarak daha çok SD ve HD yayın olacak ama 3D ve 1080p filmleride bol bol izleriz aile olarak. Konsol ve smart uygulama çok önemli değil.(Şu an konsol yok )
    Televizyondan beklentilerim mümkün oldukça az ekranda karalenme, bulanıklaşması yada düşük hz deki gibi rahatsızlık vermemesi ve yüksek panel hızına sahip olması, farklı formatlı filmleri açabilmesi, pasif 3d öncelik.

Bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz? Farklı modelde olabilir. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler

Philips 42FPL7008K'e öncelik verirdim yerinde olsam..2400-2600 tl arası bildiğim kadariyla.ben de 47 inch olanının fiyatının düşmesini bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin

quote:

Orijinalden alıntı: demonhuntr

Merhaba arkadaşlar.

Sony 42W805
    LG 42LA860V
    Philips 42FPL7008K
    Samsung 40F7000

Philips 42FPL7008K'e öncelik verirdim yerinde olsam..2400-2600 tl arası bildiğim kadariyla.ben de 47 inch olanının fiyatının düşmesini bekliyorum.

Teşekkürler arkadaşlar. Önerilerini yazarken nedenlerinide yazarsanız daha çok mutlu olacam. Mesala philipste şu diğerlerine göre daha iyi gibi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.