Şimdi Ara

acil yardımınızı bekliyorum MSI ge60

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu şekilde giriş yaptığım için çok özür dilerim fakat gerçekten acil olarak yardıma ihtiyacım var.
    Akşam saat 8'e kadar vaktim var ailem dizüstü bilgisayar alıcak ve saat 9da trabzona yola çıkıcam yani gerçekten acil yardımınız lazım :)

Vatan'dan alıcaklar bilgisayarı pek araştırma yapamadım genel olarak oyun ve çizim ağırlıklı bi makina istiyorum.
    MSI düşünüyorum i7 işlemci olan fiyatı 2300 lira civarı.
    Bu fiyata öericeğiniz başka bi bilgisayar varmı yani aptallık etme o parayı verip şunu almalısın filan dediğiniz özellikle önerdiğiniz bişey ?

Şimdiden çok teşekkür ederim vereceğiniz cevaplar için iyi günler

• Secilebilecek en iyi pcyi secmis
    Simdiden hayirli olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrar bi baktımda vatandan 2300'e ge60 almak yerine hızlıal'dan 2500'e ge70 almanın daha mantıklı olduğunu düşündüm umarım pişman olmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzhndmrbs

tekrar bi baktımda vatandan 2300'e ge60 almak yerine hızlıal'dan 2500'e ge70 almanın daha mantıklı olduğunu düşündüm umarım pişman olmam

Olmazsın ekran boyutu çok önemli değil , GE60 iyi seçim
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_47

quote:

tekrar bi baktımda vatandan 2300'e ge60 almak yerine hızlıal'dan 2500'e ge70 almanın daha mantıklı olduğunu düşündüm umarım pişman olmam

17inc daha iyi olmazmi ya oyunlarda filan? Bu modellerde ekran boyutu disinda hicbi fark yok dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

17inc daha iyi olmazmi ya oyunlarda filan? Bu modellerde ekran boyutu disinda hicbi fark yok dimi?

Çok fark yapmaz , 15 de gayet yeterli oyunlarda.Modellerin linkini atarmısınız ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok fark yapmaz , 15 de gayet yeterli oyunlarda.Modellerin linkini atarmısınız ?

Suan telefondan baglaniyorum pek islem yapamiyorum yarin erkenden atarm.

Bide gx modelleri varmis amd a10 islemci sanirim bu islemci nasil peki bi fikriniz varmi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Suan telefondan baglaniyorum pek islem yapamiyorum yarin erkenden atarm.

Bide gx modelleri varmis amd a10 islemci sanirim bu islemci nasil peki bi fikriniz varmi?

İyi değil o modeller

• Ya simdide monster diye bi marka gordum oda oyun icin ozel uretimmis sanirim cok kafam karisti ya napicam ben :(

• Monster sipariş sistemi ile çalışıyor ve geç geliyor , GE60 al en iyi seçim
  • quote:

Ya simdide monster diye bi marka gordum oda oyun icin ozel uretimmis sanirim cok kafam karisti ya napicam ben :(

Hızlı aldan Freedos MSI GE60 al geç derim. Paranın hakkını verecektir bu cihaz ;
    http://www.hizlial.com/msi-ge60-0nd-412xtr-i7-3630qm-24ghz-8gb-750gb-2gb-gtx660m-156-freedos/30.001.1473.0147

• Neden ge70 deilde ge60 taraftarisiniz bilmedigim bi farkmi var aralarinda? Yoksa ekran buyuklugu icin 300lira cokmu? Yada 15inc 17den daha kullanisli olucagi icinmi oyle diyosunuz? Kafm cok guzel dogru karar vermemde yardim edin sizi cok seviyorum :D

• Aynen yazdığınız gibi aradaki farka daha geniş ekran bile alabilirsiniz ya da SSD desteği yapabilirsiniz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eguf

Aynen yazdığınız gibi aradaki farka daha geniş ekran bile alabilirsiniz ya da SSD desteği yapabilirsiniz!

Hocam aradaki fark zaten daha genis ekran farki sizinde kafaniz karisti sanirim :) ama ssd olabilir mantikli geldi. Ben su ssd olayini bi inceleyim pek bi bilgim yok bu konuda

• Yok kafam felan karışmadı; şöyleki 17" ekranda 1920x1080 ile 22" ekranda 1920x1080 keyfinden bahsediyorum. Aradaki farka aşağı yukarı bu büyüklükte bir monitör bile alabilirsiniz! Şahsen ben öyle yaptım; evde iken HDMI üzerinden 22" te 1920x1080 olarak kullanıyorum
  • Tamam simdi anladm hatta ben o 300 liralk farka biraz daha ekleyip kendime bi telefon bile alabilirm ya com tesekkur ederim uyardiginiz icin :) ozaman sabah hizlial'dan msi ge60 i7'mi satin aliyorum cok heyecanliyim :)) bide hizlial indirim kuponum olsa mukemmel olucak ama bulamadm kimseden :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Eguf

Yok kafam felan karışmadı; şöyleki 17" ekranda 1920x1080 ile 22" ekranda 1920x1080 keyfinden bahsediyorum. Aradaki farka aşağı yukarı bu büyüklükte bir monitör bile alabilirsiniz! Şahsen ben öyle yaptım; evde iken HDMI üzerinden 22" te 1920x1080 olarak kullanıyorum

Blackberry curve 9300 almayi dusunuyorum 430tl :) baska bisey onerirmisiniz bu fiyata?

• Ben Android bir cihaz almanızı tavsiye ederim. 500 TL civarında önerdiğim ise Gigabyte GS202 dir. Gigabyte'ı anakartlarından belki hatırlarsınız, telefonlarıda güven veriyor !
    http://www.bimeks.com.tr/urun/126129/gigabyte-gsmart-gs202-siyah.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 26 Mayıs 2013; 4:15:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.