Şimdi Ara

acil yardımm WD 500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar western diskimi açmak için biligsayarıma girdikten sonra g sürücüsüne tıkladıktan sonra birlikte aç seçeneği cıkıyor otomatik kullandıgım zaman dosyaları görebiliyorum fakat bilgisayarımdan açamıyorum nasıl düzeltebilrim şimdiden teşekkürler

• Virüs taraması yapmanda fayda var. Veya içindekileri yedekleyip format atabilirsin. Eğer format atamam diyorsan Bilgisayarım yerine Windows gezgininden hdd'yi açmayı denersin. Benim flash diskimde aynı problem olmuştu Windows gezginini kullanarak çözüyordum sorunu daha sonra da müsait bir zamanda formatlayıp eski çalışır durumuna getirmiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jacoby

arkadaşlar western diskimi açmak için biligsayarıma girdikten sonra g sürücüsüne tıkladıktan sonra birlikte aç seçeneği cıkıyor otomatik kullandıgım zaman dosyaları görebiliyorum fakat bilgisayarımdan açamıyorum nasıl düzeltebilrim şimdiden teşekkürler

arkdaşım kesinlikle virüs var adı da ravmonlog:) bu sıralar yaygın bir virüs bilgisayarın içindeki görünmez dosyaları görünür hale getirmeyi engelliyor. çünkü harddiskin içinde görünmez autorun dosyası var gizli yani sen harddiski açmak için çift tıklayınca direkt faaliyete geçiyor.. o yüzden ben sürekli sağ tıkla aç yapıyorum bak temiz bi bilgisayara tak sağ tıkla aç yap sonra gizli dosyalar görünüyorsa sil kurtulursun. görünmüyorsa ne yazıkki adamakıllı bi format istiyo...

• En iyi çözüm formatlamak bence de
  • Formatlamayın onun çözümü var. Dosyalarınız gitmesin boşu boşuna. Konunuzu bir de yazılım bölümüne açarmısınız. Yardımcı olalım orada.
    Formata gerek yok. Çözümü var
  • Bu bir autorun virüs sorunu.
    http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar
    Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Bu bir autorun virüs sorunu.
    http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar
    Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.