arkadaşlar western diskimi açmak için biligsayarıma girdikten sonra g sürücüsüne tıkladıktan sonra birlikte aç seçeneği cıkıyor otomatik kullandıgım zaman dosyaları görebiliyorum fakat bilgisayarımdan açamıyorum nasıl düzeltebilrim şimdiden teşekkürler
Virüs taraması yapmanda fayda var. Veya içindekileri yedekleyip format atabilirsin. Eğer format atamam diyorsan Bilgisayarım yerine Windows gezgininden hdd'yi açmayı denersin. Benim flash diskimde aynı problem olmuştu Windows gezginini kullanarak çözüyordum sorunu daha sonra da müsait bir zamanda formatlayıp eski çalışır durumuna getirmiştim.
quote:
Orjinalden alıntı: jacoby
arkadaşlar western diskimi açmak için biligsayarıma girdikten sonra g sürücüsüne tıkladıktan sonra birlikte aç seçeneği cıkıyor otomatik kullandıgım zaman dosyaları görebiliyorum fakat bilgisayarımdan açamıyorum nasıl düzeltebilrim şimdiden teşekkürler
arkdaşım kesinlikle virüs var adı da ravmonlog:) bu sıralar yaygın bir virüs bilgisayarın içindeki görünmez dosyaları görünür hale getirmeyi engelliyor. çünkü harddiskin içinde görünmez autorun dosyası var gizli yani sen harddiski açmak için çift tıklayınca direkt faaliyete geçiyor.. o yüzden ben sürekli sağ tıkla aç yapıyorum bak temiz bi bilgisayara tak sağ tıkla aç yap sonra gizli dosyalar görünüyorsa sil kurtulursun. görünmüyorsa ne yazıkki adamakıllı bi format istiyo...
En iyi çözüm formatlamak bence de
Formatlamayın onun çözümü var. Dosyalarınız gitmesin boşu boşuna. Konunuzu bir de yazılım bölümüne açarmısınız. Yardımcı olalım orada. Formata gerek yok. Çözümü var
Bu bir autorun virüs sorunu. http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açın.
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
Bu bir autorun virüs sorunu. http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme