Şimdi Ara

ACİL YARDIMMM DARBOĞAZ MI VAR SİSTEMİMDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sistemde darboğaz var mı ?? Bir sorun var ama çözemiyorum ekran kartım normalde bu oyunda 150-200 fps yüksek ayarlarda almasınlazım Aldığım değerler değişiyor 50-80 e indiği bile oluyor

Sistemim

Asus direct ıı top 3 GB 384 bit R9 280
    İşlemci Xeon e5472 3.0 GHZ 12 MB CACHE 4 çekirdek
    Ram 4 GB DDR3
    Hdd 250 GB SATA (1 TB HDDEM GARANTİDE)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemci olabilir, XEON bana göre oyun işlemcisi değil.
  • Raminiz maalesef yetersiz. Dün ben GTA5 oynadım. 330 tane araç modu ile. Oyun hemen hata vermeye başladı. Sonra config dosyası ile çözdüm sorunu. Sistemimdeki RAM mikrarı 16GB. Oyunda 8GB'a kadar kullanım çıktı.
    O yüzden günümüzde artık 4GB ram az. Artık neredeyse bütün oyunlar için yetersiz.
    Eğer işlemciniz 775pin yada 771pin hatırlamıyorum ona takılıysa 4GB normal anakartın desteğlediği ramlerden alıp takviye yapın.
    Eğer sunucu bazlı anakartı kullanıyorsa onlada sanırım EEC ram olayı vardı. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur.
    Ama o işlemci genel olarak 280 erkan kartına yeterli gelmesi lazım. 290 ve üzeri deseydiniz tamam belki alternatif bir şeyler önerilirdi.
    Oyunları 1920x1080 çözünürlükte oynayın. Daha düşük çözünürlük mesela 1280x720 gibi çözünürlük işlemciyi daha da zorlar. O yüzden FPS bir anda düşebilir.

• ÖNCELİKLE YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERM RAM YETERSİZ EVET MAAŞTA BİR 4 GB RAM DAHA ALACAĞIM :) MSI AFTER İLE BAKTIĞIMDA İŞLEMCİ KULLANIMI %50 gibi değerde gpu ise 46 bence darboğaz yok ama fps çok hareketli gta v de denemedim CS GO OYNUYORUM Bİ YERDE 150-170 bir yere giriyorum 50-60 akıl erdiremedim ramden o kdar düşüş olur mu?

• Macun yoktu bugün macununu aldım nette baktım rahat kaldırması lazım bu işlemcinin anakart Asus p5g41T-m lx ddr3 775 pin i5 650 de var ama R9 280 i kaldırmaz diyorlar boşuna para vermekte istemiyorum anakart için

• deathness666 kullanıcısına yanıt
    işlemci ısı değerleri boşta bu şekilde

ACİL YARDIMMM DARBOĞAZ MI VAR SİSTEMİMDE
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknmurat58

ÖNCELİKLE YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERM RAM YETERSİZ EVET MAAŞTA BİR 4 GB RAM DAHA ALACAĞIM :) MSI AFTER İLE BAKTIĞIMDA İŞLEMCİ KULLANIMI %50 gibi değerde gpu ise 46 bence darboğaz yok ama fps çok hareketli gta v de denemedim CS GO OYNUYORUM Bİ YERDE 150-170 bir yere giriyorum 50-60 akıl erdiremedim ramden o kdar düşüş olur mu?

Cs go da sahneden sahneye fps cok değişkenlik gösterir. Yani cs go ya bakarak darboğaz var yada yok diyemeyiz. Gta 5 gibi bir oyunda gpu kullanimina bakmak ona göre darboğaz var ya da yok deriz

• Gta v yükleyemiyorum eror code-12 hatası alıyorum harddiskim garantide 250 GB var idareten temin ettiğimde yükleyeceğim inşallah :) ram kullanımıda çok olabilir ondan fps bu kadar etkilenir mi bilmiyorum

• ETS 2 İNDİRDİN EN SON AYARLARDA 1366x768 (üzgünümki monitörüm bu ayarlarda) 45-55 fps arası aldım tv bağlayıp tekrar test edeceğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.