Şimdi Ara

Acil yarın aracı görmeye gidiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Verdiğin linklerdeki arabaların daha temiz veya ucuz tarafını göremedim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasarlı araç sizin olsa yakacak mısınız? araç hasar alabilir. satıcı her şeyi anlatmış. bu kadar açıklamaları olan kaç tane ilan var ki...
  • Hakan4854 H kullanıcısına yanıt
    İlan sahibi de gelmiş

• Yetkili serviste yapilan aracta problem olmaz.Nelerin degistigine bakilir saseye inme ihtimalune bakilir (ki bu aracta 7 binlik bir meblada saseye inme ihtimsli dusuk) arac kullanilir ustaya gosterilir alinir.Fazla kafa bulandirmayin yoksa ikinci el almak cok zor bir is.Her zaman ikinci elde sans faktoru onemli.Hic bir arabadsn %100 emin olamazsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan4854

Fiyat yüksek diyen arkadaşlar 2003 model hondalara 30000 bin yazan arkadaşlara ne diyor merak ediyorum. 70 hp şehirde üzmez.

nedense 2001 model golflere 30 lira yazanlara değilde hondalara laf atılıyor. 2003 model dediğin honda eğer temizse yıllarca dertsiz tasasız binilecek araçtır. Modelindeki araçlar yolda dökülürken sanayide gezinirken hondalar sadece rutin bakımlarıyla cirit atıyor yollarda.

Konu golf vs honda değil benim için sonuçta alınacak araç 13 yaşında arkadaşlar, hondanın kullandığı malzeme dünya ötesi bir ürün değil bu araçlar zamanla arıza yapacaklardır, ben gösteriş yapayım performans ilk hedefim, param çok saçıyorum diyen arkadaşlara lafım yok. Güvenlik konusuna gelince 60 ile yatay zemine çarpan araçların arasında olağan üstü fark yok. Metal yorgunluğu diye de bir şey duymadınız sanırım. Titreyen herşey ne olursa olsun zamanla zarar görür.
    Bu noktada önemli olan araç alırken beklentilerini oluyor. 1.2 atmosferik motor çekmez diyenler evet sen sürekli dağ bayırdaysan bu motor zorlar ama şehir içindeysen veya uzun yol yapacaksan hiç bir sıkıntı yok bunu yapan alman mühendisi aptal degil, duble yollarda hız sınırı 120 ne yapayım ben 240 yapan aracı? Ayrıca aracı zorlamazsan bu araba bariz az yakacaktır, senelik vergisi az olacaktır, turbo arızalandı ver 5000 TL derdi de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: asmcpkn

Arkadaşlar ne derseniz deyin gidiyorum motoru,kaportası ve iç mekan diriyse alıyorum!
    5 Aydır araç bakıyorum kafam şişti
    1 yıl biner beğenmezsem dediğiniz gibiyse aynı paraya satarım.
    "KONU KİLİT"

hocam goruslerimizi almak icin konu acmissin, simdi ne diye kiziyorsun aldigin fiyata satabilirsen seni bizzat tebrik edecem (doviz ve vergiler sabit kalirsa tabi)

• madem bizim yorumlarımıza kızacaktın, o halde niye bize sordun ki? git al, para senin, ister yak ister o arabayı al.
  • Ne diyelim, hayırlı olsun.

• Evet arkadaşlar güncelleme yapayım aracı almadım tanıdığım ustaya sordum bana dediği şu "En tutulmayan model ve kazalı dedi" sizden özür dilerim 20 yaşındayım heyecanlı bir kardeşinizim araç aramaya devam burayı güncel tutacağım SAYGILAR.
  • quote:

Evet arkadaşlar güncelleme yapayım aracı almadım tanıdığım ustaya sordum bana dediği şu "En tutulmayan model ve kazalı dedi" sizden özür dilerim 20 yaşındayım heyecanlı bir kardeşinizim araç aramaya devam burayı güncel tutacağım SAYGILAR.

Okurken ne halin varsa gör demiştim

5 aydır araba bakıyorsun çünkü tecrüben yok, sağdan soldan duydukların kafanı karıştırmış.az borçlanıp Gidip sıfır km araç alabilecekken buna bu para verilmezdi zaten. Gir bir Seat bayiine , kokla sıfır arabaları. Pazarlığını yap hesabına uyuyorsa al. Ne hasar düşünürsün ne bişey. Koltuğuna da ilk sen osurursun

• sadri.abi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bayilere bakacağım
  • Fiat egea nasıl?
  • Fiyatına göre gayet iyi arabadır.Hangi motor ve donanım düşünüyorsunuz?

• Fikir iyidir. Forumda fikirden şikayet edilmez, forumun amacı bu zaten. On fikir çıkar, sonra belki yine gider o kulaunılmış Polo'yu alırsınız ama daha doğru bir karar olur.

Benim fikrim. 30 liranın üzerinde harcamak isteyen kişi mutlaka sıfır km arabaları da değerlendirmeli. İkinci elde riskler çok yüksek. Buraya dörtbin küsur ukala mesaj yazmış olsam, kandıracak kişi isterse beni de kandırır. İki yıllık kasko ve sigorta fiyatlarını düşünün, iki yıllık arabanın hesaplanmış bir riskidir o işte. İlk defa araba alacaklar test sürüşü yapıp istedikleri ikinci el arabalarla bire bir karşılaştırmalı.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Urban 1.4 nasıldır?
  • asmcpkn kullanıcısına yanıt
    Kullanma fırsatım olmadı fakat bayide detaylı bir inceleme yaptım malzeme kalitesi orta seviyede göze batacak bir sorun yok kesinlikle,direksiyon vites yerleşimleri de gayet iyi keyifli hissettiriyor,iç ve bagaj hacmiyse gayet bonkör.Donanım olarak bence tatminkar, eksikliğini hissedeceğim bir donanım yoktu.Performans ve yakıt tüketimi hakkinda kullanmadığım için yorum yapamam fakat 95 beygir motor çok fazla performans beklentiniz yoksa kesinlikle yeterli, zaten teknik verilerde de görülüyor, tüketim ise makul olur gibi.Performans ve yakıt tüketimi hakkinda videolar var izleyebilirsiniz.Benim düşüncem fiyatına göre gayet mantıklı bir c sınıfı araç.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    hb kasası beklenir mi? sizce.
    Tercih meselesi, hb seviyorsanız beklenir tabi.Ben de bekliyorum egea hb yi, eli kulağındadır gelir yakın zamanda bayilere.

O attığınız ergen mesajı görünce kızmıştım sana
    Hem bize soruyorsun hem de ne derseni deyin deyip bize çatıyorsun
    Ama sonunda erdemlik gösterip özür dilemişsin hatanın farkına varıp,

Burda herkes elinden geldiği kadar sana yardım etmek için yazıyor
    Emin ol o ustadan daha çok seni düşünüyor forum

Her neyse ustan da bizim dediğimiz gibi alma demiş
    Sonuçta TSI motora çamur atanlar asla 1.2 atmosferik motoru tavsiye etmez

İlla polo almak zorunda değilsin
    Astra yada ceed modellerine de bakabilirsin
    Yine kafana takılan ilan olursa sor yardımcı oluruz

• quote:

hb kasası beklenir mi? sizce.

hb cikmasina 10-15 gun kaldi zaten, bekle lansman fiyatlarini gor.. aracla test surusu yap, ben de yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 30 Nisan 2016; 22:53:55 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.