Şimdi Ara

Acil yarın aracı görmeye gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar linkte verdiğim aracı yarın büyük ihtimal almaya gidiyorum tabi görelim bakalım ona göre bu arada 32.000 TL ye anlaştık toplam 7.000 TL hasar kaydı var 30.000 KM'de 1.2 motor ve benzinli lpg takılmamış acil yorumlarınızı bekliyorum
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-31.000-km-ilk-sahibinden-temiz-polo-287136543/detay/

• Sıfır polo 1.2 lounge paketinin fiyatıyla karşılaştırıp karar vermenizi öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asmcpkn kullanıcısına yanıt
    Fiyatı yüksek
    En fazla 30 verin

Bakın 2013 daha temizi 35 yazmış 32-33 alınır
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orjinal-memur-araci-285693231/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-satilik-2013-16.000-km-de-sifir-ayarinda-vw-polo-292877894/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reallist55 -- 26 Nisan 2016; 15:48:35 >

• 5 daha koy sıfır ibiza al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek diyeceğim gitme.

• Pi kullanıcısına yanıt
    Neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Tek diyeceğim gitme.
    30 bile çok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paranıza yazık edersiniz.

• Fiyat yüksek diyen arkadaşlar 2003 model hondalara 30000 bin yazan arkadaşlara ne diyor merak ediyorum. 70 hp şehirde üzmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan4854

Fiyat yüksek diyen arkadaşlar 2003 model hondalara 30000 bin yazan arkadaşlara ne diyor merak ediyorum. 70 hp şehirde üzmez.
    neden bile bile hasarlı araç alıyorsun. o yazılan hasara güvenme, emin ol daha beter kazalıdır. hiç bulaşma bence.
  • quote:

Fiyat yüksek diyen arkadaşlar 2003 model hondalara 30000 bin yazan arkadaşlara ne diyor merak ediyorum. 70 hp şehirde üzmez.
    sanırım turbo bile yok, yanlış anlama ama albeanın motoru daha canlıdır, biraz daha biriktirip alternatiflerini çoğaltabilirsin
  • asmcpkn kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar gerekli açıklamayı yapmis bence. Hepsine katılıyorum. Neden gitme?

-Sifiri kac tl bunlarin zaten?
    -Hasar kaydi.
    -1.6 bile yetmezken 1.2 can sikar derim.
    -Daha temizi bulunabilir. Vb.

• Hakan4854 H kullanıcısına yanıt
    en azından 10 ya ihtiyar olmasına rağmen daha kaliteli arabaya biniyor. en az 110 hp arabaya biniyor. en azından daha az yakıyor. en azından c segment. en azından 10 yaş ihtiyar olsada sorunsuz. en azından millet o paraya ne aldığını biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

en azından 10 ya ihtiyar olmasına rağmen daha kaliteli arabaya biniyor. en az 110 hp arabaya biniyor. en azından daha az yakıyor. en azından c segment. en azından 10 yaş ihtiyar olsada sorunsuz. en azından millet o paraya ne aldığını biliyor.
    Sakın gitme :) 30 derse git
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

1.2 atmosferik İleride çok pişman olursunuz, bayan falan kullanmayacaksa bence alınmaz.
  • quote:

nedense 2001 model golflere 30 lira yazanlara değilde hondalara laf atılıyor. 2003 model dediğin honda eğer temizse yıllarca dertsiz tasasız binilecek araçtır. Modelindeki araçlar yolda dökülürken sanayide gezinirken hondalar sadece rutin bakımlarıyla cirit atıyor yollarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozr2pkr

quote:

nedense 2001 model golflere 30 lira yazanlara değilde hondalara laf atılıyor. 2003 model dediğin honda eğer temizse yıllarca dertsiz tasasız binilecek araçtır. Modelindeki araçlar yolda dökülürken sanayide gezinirken hondalar sadece rutin bakımlarıyla cirit atıyor yollarda.

Alıntıları Göster
    oo sen foruma bakarsan hiç araba alma yok pahalı derler yok çekmez derler yok perttir o derler zaten araç ww olmasaymış şimdiye konu da ww öneren kaynardı birazdan mazda 3 alınır o fiyata alfa remeo bak yok yaw sen iyisimi seat grubuna göz at hatta sen hb kasayı ne yapacan tutulmaz o şimdi sedan al sedan :D

aklına yatıyorsa git bak temizse içine sinerse alırsın ha aynı fiyata daha iyisi varsa tabiki o düşünülür orası ayrı saygılar.

• 1.0 ibiza 39,900 lira .Yerinizde olsam (atmosferik de 1.6 dan aşağı araba almam ama farzi misalç alacak olsam)ibiza için bayilerden fiyat alırdım.1.0 motorun 1.2den kötü olduğunu düşünmüyorum muadil olarak koyuldu sonuçta.f,yat almışken bide 1.2 tsi fiyatı alırdım.Son olarak kendimi biraz sıkıp sıfıra param yetmyorsa az km sıfır ayarı ibiza alırdım.Sonuçta hasarsız araç olurum.
    edit: Şimdi baktım nette 35 38 arası güzel ibizalar var.Ancak birde eski kasa i 30lara bakın derim 1.4 veya 1.6 da binelebilecek i30 lar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 26 Nisan 2016; 17:11:57 >
  • epsodi kullanıcısına yanıt
    Saygılar benden aynen katılıyorum teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmcpkn

Saygılar benden aynen katılıyorum teşekkür ederim.
    Arkadaşlar ne derseniz deyin gidiyorum motoru,kaportası ve iç mekan diriyse alıyorum!
    5 Aydır araç bakıyorum kafam şişti
    1 yıl biner beğenmezsem dediğiniz gibiyse aynı paraya satarım.
    "KONU KİLİT"
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.