Şimdi Ara

Acil yayinlarinin uluslararasi organizasyonlarda sorular sorulari cevirip?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acili yayinlari aylardir konusuluyor forumda. 3-4 gundur ,daha once hic duymadim bunu, organizasyonlarda cikan sorulari cevirip kitaplara koyuyorlarmis diye 3-5 post okudum. Diyen arkadaslari hatirlamiyorum da bunu diyen arkadaslarin kaniti var midir? Cidden merak ettigimden soruyorum, acil kesinlikle yapmaz demiyorum. Kitaptaki ve organizasyonlarda sorulan sorularin sslerini atin bakalim. Merak ettim bayagi cunku.

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aps yor beybi
  • O sorulari incelemek icin mi istiyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arada birkaç soru öyle olabilir yani net birsey söyleyemem fakat çoğunluğu bence yazılmış sorular. Yazanlardan biri benim eski net şunu söyleyebilirim yarım dönem dersimize haftada 1 2 saat girmesine rağmen sınıfı uçurmuş biriydi hatta apotemi de filan da sorular yazmıştı. Yani o yuzden bence çoğunluk yazılmıştır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

O sorulari incelemek icin mi istiyorsun?

Yok cidden calip calmadiklarini merak ettim. Ama sorulari da incelemis olurum aslinda iyi olur

• SAT'a baktım çok kek sorular var.Yabancı dilimiz ileri düzey olsa havada burs kapardık heralde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sensorler hakkinda bir kac soru?
    14 yıl önce açıldı
    bilim adami olma yontemleri yazin.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    bu bahsettiğiniz acilin hangi kitabı hocam? alayını indirdim sanıyordum

ben incelemek için istemiyom şöyle cillop gibi taranmış hali varsa çıktısını alıp çözmek için istiyom
  • Acil de de apotemi de çalıntı sorular varMIŞ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukullanıcıadıuygunmu -- 17 Ocak 2019; 19:38:55 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FDD1EB83 -- 17 Şubat 2019; 3:12:12 >
  • Böyle bir durumdan bahsediyorlar ama acil dışında yeni nesil soru işini düzgün yapan bir iki yayın var. Diğer yayınlar hala yılların kalıplaşmış sorularını soruyolar.

Mesela yillarin karekökü bu sınavlardan soruları alıp kitaplarına uygulayamıyor mu?

• bi facebook grubunda görmüştüm apotemi çatır çatır çalmış bi hoca atmış 4-5 soru resmine kadar aynı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birkac arkadas hocalarının söylediğini yazmıstı, bircok arkadas da onay vermisti. Durup dururken kimse bu yayınlara camur atmaz diye doğru olduğunu düsündüm. Soruları düzgün cevirseler bari acilde anlam kayması var sorularda dediler, ben buradan tyt kitabı olduğunu anlıyorum. En cok soru bütünlüğü sağlayamadıkları ve acıklayıcı olmadıkları soru tyt sinde var. Onun dısında bi bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murphyslaw -- 18 Ocak 2019; 8:09:15 >
  • Tam dedikodu. Varsa bir kanıt, Karekök-Kaf gibi, resimleriyle koyarsınız. Çamur at izi kalsın mantığıyla buraya bir şeyler karalamak doğru değil. Durup dururken kimse çamur atmaz yazılmış, Acil yayın grubu olarak bu sene yıldızı parladığı için çamur atabilirler. Dogru da olabilir yazılanlar ama bilip bilmeden peşin hüküm vermek doğru olmaz.

• fenerlimasuk kullanıcısına yanıt
    benim yalan söylemekten elime bişey geçmez gördüğümü söylüyorum ss alsam atardım ama 1 ay önce falan gördüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: durmz

benim yalan söylemekten elime bişey geçmez gördüğümü söylüyorum ss alsam atardım ama 1 ay önce falan gördüm
    Halep ordaysa arşın burda. Bir ay önce gördüyseniz, burada paylaşmadan önce dediğiniz gibi ss alıp paylaşımda bulunmalıydınız. Yalan söylüyorsunuz diye bir şey yazmadım, yalan söyleyince elinize bir şey geçip geçmediğini de bilmiyorum. Fakat kanıtlanmayan bir iddia "iftira" niteliği taşımaz mı? Burada bir kişi "aa şu acil yayınları başka yerlerden soru çalıyorMUŞ, emeğe saygısızlık yapıyorMUŞ" diye çıkarımda bulunup o yayının kitabını almasa. Sonra o bir kişi bin kişi olsa, bu vebale girer. Eleştirmek elbette serbest, hiç bir yayına tapmamalı, kim intihalde bulunduysa ifşa edilmeli, ancak bu şekilde "suizanda bulunmak", suyu bulandırmaktan başka bir işe yaramaz. Sınava çalışırken, bu tarz şeylere kafa yormak yerine, derslere odaklanmak en mantıklısı. Varsa yanlış görülen bir şey, buna delil gösterilen kısım, burada paylaşılmak durumundadır. Ki örneği de var, Kaf-Karekök soru "benzerlikleri".

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.