Şimdi Ara

ACİL YAZICI TAVSİYESİ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ogretmenim.
    sinav kagidi, calisma kagidi gibi dokumanlarin ciktisini alip evde kendim cogaltmak icin yazici-tarayici-fotokopi ozelligi olan laser yazici almak istiyorum.
    sorunsuz kullanim, fiyatta uygunluk, ekonomik kartus kullanimi, servis destegi acisindan linklerini verecegim modellerden hangisini tavsiye edersiniz?

biri canon mf3220; digeri ise hp m1005.

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=7991
    http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=8317

ya da tavsiye edebileceginiz baska bir model ve satis sitesi var mi?
    bu modelleri vista ile kullanabilir miyim?

malesef bu gibi teknoloji islerinden anlamiyorum.
    simdiden tesekkur ederim...

• neden laser istiyorsun onu anlamadim ben.. bence canon al ama inkjetleride dusun derim..
  • neden laser istiyorsun onu anlamadim ben.. bence canon al ama inkjetleride dusun derim..

cevabiniz icin tesekkur ederim.

neden laser?
    cunku sordugum birkac arkadasim ve forumlarda okudugum kadariyla laser tavsiye ediliyor.
    dedigim gibi boyle teknik islerden fazla anlamadigim icin bana sorun cikarmayacak, surekli kartus doldurmak zorunda kalmayacagim bir yazici istiyorum.

sizin inkjet tavsiye etmenizin nedeni nedir? ucuz olmasi mi? ya da kullanimi acisindan mi?
    farkli yerlerden degisik yorumlar okuyunca iyice aklim karisti.
    gercekten tavsiyeye ve bir an once de bir yaziciya ihtiyacim var.
  • MÜREKKEP PÜSKÜRTMELİ YAZICILAR fotoğrafta çıkartabiliyor LASER YAZICILAR da çıkartabilirmi genel olarak bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirirse seviniriz
  • benim icin fotograf ciktisi onemli degil.
    yazsın ve fotokopi ceksin yeterli. tarayici da cok elzem degil ama olursa da iyi olur.

ama fotograf ciktisi nasil oluyor bilmemizde yarar var tabii.
  • ben bir kere fotoğraf çıkarttım mürekkep püskürtmeli yazıcıydı gerçekten kaliteli baskıydı aslında bende bu aralar alıcam ama gidip geliyorum ikisinin arasında lasermi olsun yoksa mürekkep püskürtmelimi diye düşünüp duruyorum laserin tek kötü yanı renkli baskısı olan modelleri çok pahalı fazla da bir şey yazdırmıyacağımı düşünürsem mürekkepli ağır basıyor yinede kararsızım
  • evet arkadaşlar bende acil bir yazıcı almak istiyorum.ve yorumlarınıza hocam gibi benimde ihtiyacım var.başta marka olarak hangisini tavsiye edersiniz? canon,hp vs? hangisinin kartuşu kolay bulunur kolay doldurulur ve servisi hangisinin daha yaygındır?bide fotoğrafta çıkarabilmek için hangi tip yazıcıya ihtiyac olur ki?şimdiden teşekkürler
  • tabiiki maliyet açısından dedim. laserlerin tonerleri çok pahalı mürekkepler çok daha uygun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

tabiiki maliyet açısından dedim. laserlerin tonerleri çok pahalı mürekkepler çok daha uygun...

Profesyonel amaçlı kullanmıyorsanız, mürekkep veya toner almaktansa boş kartuşunuzu cuzi bir miktara doldurtabiliyorsunuz. ama lazerlerde kalite çok düşüyor diye biliyorum.
  • yukarida da yazidigim gibi;
    sinav kagidi, calisma kagidi gibi dokumanlarin ciktisini alip evde kendim cogaltmak icin siyah-beyaz, yazici-tarayici-fotokopi ozelligi olan laser yazici almak istiyorum.
    sorunsuz kullanim, fiyatta uygunluk, ekonomik kartus kullanimi, servis destegi acisindan linklerini verecegim modellerden hangisini tavsiye edersiniz?

biri canon mf3220; digeri ise hp m1005.

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=7991
    http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=8317

ya da tavsiye edebileceginiz baska bir model ve satis sitesi var mi?
    bu modelleri vista ile kullanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilhun -- 13 Ocak 2008; 17:07:10 >

• hp c4280 aldım bu sabah 160ytl ye.. iyiki almışım, tarayıcısı beklediğimden güzel, herşeyi güzel, tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.