10 gün önce aldığım samsunh 793s monıtoru sağa yada sola çevirince ekranda sol üst köşe pembeleşiyor yada bazen sol bolüm gri tonları oluyor. Acasba bunun sebebi ne olabilir , kablolarmı?(Bunu kontrol ettim), eelktrik voltajımı, yoksa ürünün kendimi sorunlu. Zahmet olmazsa bildikleriniz yazında üründense 2 saat sonra gidip satıcıyla bi yüzleşeyim. Bir sorum daha var sorun üründeyse bunu 1 ay içinde memnun olmadığımı belirtip geri verebiliyordum sanırım doğrumu hatılıyorum? Şimdiden Teşekkürler.
DEGAUSS yaptınmı ayarlardan_???
quote:
Orjinalden alıntı: Rex
DEGAUSS yaptınmı ayarlardan_???
aslında samsung için DEGAUSS yapman gerekmes. samsung zaten monitörü her açtığında otomatik olarak geçekleştiriyo degauss ayarını.. dediğin moedelin degauss diye bi menusu olduğunu da sanmıyorum. sen yinede bir dene..
Vay köftehor diyceksiniz biliyorum ama DEGAUSS ayarı nedir bilmiyorum arakdaşlar.Ekranın kendı menusundemi var bu ayra?
Monitor tak çalıştır türü bişey oyle yazıyordu.Bi zahmet nasıl yapılır anlatırmısınız. Aletin etrafında hoparlor falanda yok ama neden illa sağa sola cevirince yapıyor acayip moralim bozuluyor.
EKRAN KARTI TAM YERİNE OTURMUŞMU.. EKRAN KARTI BAĞLANTI KABLONUZDA SORUN YOK DEĞİL Mİ
arkadaşım baştan öle sölesene. eğer monitörü oytanınca meydana geliyosa bu, ekran kartının iyi takılı olduğuna dikkat et, kablolrı tekrar kotrol et,, eğer sorun hala düzelmiyorsa ekran kartında yada anakart soketinde bi sorun vardır..
arakadaşım.monütör kablosunu kontrol et.gevşek olabilir.birde yakınında manyetik alan yaratacak mıknatıslı cihazlar varmı.ayrıca yakın çevrenden bir monitör bıl ve dene.eğer onda bu sorunu yapmazsa ekranın arızalı olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme