Arkadaşlar selamlar, 2008 model Citroen C3 aracım var. 3 yıldır sıkıntısız biniyorum çok şükür. Ocak 15'te ailemle ve birkaç bavul çanta ile İstanbul'dan Antalyaya gitmeyi planlıyorum. Güzergah olarak da İstanbul -> Sapanca -> Bilecik -> Afyon -> Burdur -> Serik olarak planladım. Sizden öneri almak istiyorum. Hava koşulları genelde karlı ve 1 derece falan. Sizce ertelemeli miyim yoksa sıkıntısız gider miyim? |
Acil Yorum: 15 Ocak İstanbul - Antalya Yolculuğu
-
-
bir şey olmaz gidersin. fakat bolca radar var dikkatli ol
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam radar sorun olmaz sanırım tabelaya uyarım yüksek hızlı yol için de 120'yi geçince araç bağırıyor zaten, akustik konfor sebebiyle geçemiyorum :D Ancak araçta yaz lastiği var yolda buzlanma, kar tutma, yolda kalma olayından korkuyorum, tek olsam idare ederim ama 3 yaşındaki oğlum ve eşimle stres oluyorum. Bu sebeple emin olamıyorum ve ilk defa gideceğim o kadar yolu..
-
Yaz lastiği ana yollarda sorun olmaz. Ama trafik polisi ceza kesebilir. O bölgelerde bu dönemde kış lastiği mecburi.
-
Aracım B sınıfı binek otomobil buna rağmen mi kış lastiği zorunlu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Castor10400Aracım B sınıfı binek otomobil buna rağmen mi kış lastiği zorunlu?
Kış lastiği her sınıf araç için mecburi. Şu dönemde İstanbul'da dahi mecburi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 20 Ocak 2021; 4:34:56 > -
Hocam peki 4 mevsim lastik işimi çözer mi sence yoksa ille de kış lastiği mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Castor10400Hocam peki 4 mevsim lastik işimi çözer mi sence yoksa ille de kış lastiği mi?
Bildiğim kadarıyla 4 mevsim olur.
-
Hususi araçlar için mecburi değil diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: gobektas
Hususi araçlar için mecburi değil diye biliyorumEvet mecburi değilmiş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 22 Ocak 2021; 14:50:27 > -
Merhaba,
Yolculuk yaptınız mı, nasıl geçti, bir sorun yaşladınız mı?
Aracınız 2008 citroen sanki sehirlerarası için pek konforlu değil, eşiniz ya da çocuk ile ilgili rahatlık anlamında bir sorun oldu mu (bende de benzer araç var, benzer bir yolculuk yapmayı düşüyoruz o sebeple ilgimi çekti, sordum :))?
-
Hocam selamar, ben ne olur ne olmaz diye Falken A210 dört mevsim lastik aldım 25 Ocak'ta bagaj full, arka koltukta çocuk ve yanıdaki koltuk yine full, hanımla ben de önde sabah 6 'da yola çıktım akşam 18:30'da rahat rahat vardım. Sonra iş iptal olunca 26'sında saat 12:00'de yola çıktık, İstanbul'a 20:50'de vardık. Konfor olarak giderken 4 kere mola verdik rahattık, ben de çok yorulmadım ama dönüşte 1 kere mola verdik ve artık kemiklerim çatırdıyordu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X