Arkadaşlar selamlar, 2008 model Citroen C3 aracım var. 3 yıldır sıkıntısız biniyorum çok şükür. Ocak 15'te ailemle ve birkaç bavul çanta ile İstanbul'dan Antalyaya gitmeyi planlıyorum. Güzergah olarak da İstanbul -> Sapanca -> Bilecik -> Afyon -> Burdur -> Serik olarak planladım. Sizden öneri almak istiyorum. Hava koşulları genelde karlı ve 1 derece falan. Sizce ertelemeli miyim yoksa sıkıntısız gider miyim?
Ev boya badanası
Herkese selamlar, internette nasıl aratırsan arayayım leke çıkarma temizleme olarak sonuçlar çıktığı için buraya yazma ihtiyacı duydum. Arkadaşlar kiracıyım ve 3 yaşında oğlum var. Evi boyayıp çıkacağız diye oğlana duvarları boyaması konusunda serbest davrandım sağolsun 3 yılda bi Picasso çıktı sayılır :) salonu komple, koridorun bir kısmını, diğer odalarda da 3-5 yeri özenle boyadı çizdi. E tabi artık evden çıkma vakti geldi ve evi boyamak veya boyatmak istiyorum. Instagram'dan bir firma ile görüştüm 3+1 100m² evi 1.100TL 'ye boyarız dediler. Sonra resim attım duvarlar bu halde boya kapatır mı falan, onlar da astar şart yoksa kapanmaz dediler. Astarlı fiyat olarak da 1.500 TL son fiyat çektiler. Gerçekten astarsız boyama olmaz mı? Kendim boyamak istesem az çok tecrübem var ama az çok temiz duvarı boyamıştım çok sürer. Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Ev sahibi evi satıyor
|
RAM Slotu Lehimleme
|
|
Araç Çakmak Çıkışından 9V. 1.1Amper Almak
|
|
|
|
|
Meslek: Yazılım Uzmanı
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 112
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.639 (Bu ay: 148)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 57 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu