Şimdi Ara

Acilden rapor nasıl alınır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
52.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Orijinalden alıntı: LodosBreeze

quote:

quote:

geçmişe hiç bi doktor rapor vermez.

Şu saatlerde halletmenin imkanı yok mu ? Ayrıca geçmişe raporu almıştım bir poliklinikten. Aynı yere gitsem verir mi diye düşünüyorum

nerde oturuyosun özel o kadar pahalı degil sıgortalıysan eğer sıgortadan kesiyor yarısını yarısını elden veriyosun.

İstanbul Fatih' teyim. 25-35 arası alıyorlar. O kadar para yoktu yanımda ama şu saatten sonra her türlü alacağım alabilirsem.

git konuş kardeşim bi zarar gelmez. senin yerinde olsam danışma yerine doktor kapısının önünde bekleyen hemşirelerle konuşurum onlar biliyor hangi doktor biliyor felan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

geçmişe hiç bi doktor rapor vermez.

Şu saatlerde halletmenin imkanı yok mu ? Ayrıca geçmişe raporu almıştım bir poliklinikten. Aynı yere gitsem verir mi diye düşünüyorum

nerde oturuyosun özel o kadar pahalı degil sıgortalıysan eğer sıgortadan kesiyor yarısını yarısını elden veriyosun.

İstanbul Fatih' teyim. 25-35 arası alıyorlar. O kadar para yoktu yanımda ama şu saatten sonra her türlü alacağım alabilirsem.

git konuş kardeşim bi zarar gelmez. senin yerinde olsam danışma yerine doktor kapısının önünde bekleyen hemşirelerle konuşurum onlar biliyor hangi doktor biliyor felan

Özele mi gideyim ? Özelde doktorlar 6 ya kadar çalışıyormuş sanırım.

• kardeş hergün böle devamsızlık konuları açıyosun hasta olmadığın gün yok mu senin
  • Universite hastahanesinin acilinden para vermeden rapor almistim. Emekli sandigi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

Universite hastahanesinin acilinden para vermeden rapor almistim. Emekli sandigi

Nasıl yapılacak ? Acile gidicem nasıl alıcam ?
  • quote:

quote:

Universite hastahanesinin acilinden para vermeden rapor almistim. Emekli sandigi

Yalan soylemeye gerek yok git anlat durumunu. Ben sahsen oyle yapmistim . Doktor tek kelime etmeden kac gun istedigimi sormustu .

• quote:

quote:

quote:

Yalan soylemeye gerek yok git anlat durumunu. Ben sahsen oyle yapmistim . Doktor tek kelime etmeden kac gun istedigimi sormustu .

Yalan söylemem tamamda acile gireceğim orada kimse anlatacağım bunları ? Birde bu saatte alınır mı ?
  • geçende bu tür bi konu açmıştın galiba. alışkanlık edinmişsin sürekli kaçıyosun anladığım kadarıyla. hakediyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Code Doctor

geçende bu tür bi konu açmıştın galiba. alışkanlık edinmişsin sürekli kaçıyosun anladığım kadarıyla. hakediyosun.

Evet açmıştım. Kaçma falan yok. Benim okulla sorunlarım var. Bugün onlar gibi değildi ama uyanamadık sabah.
  • bugün sağlık ocağından aldım valla ben
  • Acile gideceğim şimdi. Alabilirim inşallah

Aile hekimi hiç vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 18 Nisan 2013; 19:41:51 >
  •  Acilden rapor nasıl alınır ?
  • 4 gün öncesine aldım raporu la.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yalan söylemem tamamda acile gireceğim orada kimse anlatacağım bunları ? Birde bu saatte alınır mı ?

Vezneye anlat durumunu o seni bir doktora yonlendirir. Saat konusunda ise tam olarak emin olmamakla birlikte sikinti cikacagini zannetmiyorum. Adi ustunde ' acil ' . Bir de bu kadar cekingen olmamani tavsiye ederim. Hayatta her zaman seni yonlendirecek veya sana yardim edecek birilerini bulamayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaReZ -- 18 Nisan 2013; 20:21:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vezneye anlat durumunu o seni bir doktora yonlendirir. Saat konusunda ise tam olarak emin olmamakla birlikte sikinti cikacagini zannetmiyorum. Adi ustunde ' acil ' . Bir de bu kadar cekingen olmamani tavsiye ederim. Hayatta her zaman seni yonlendirecek veya sana yardim edecek birilerini bulamayabilirsin.

Tamam aldım zaten sağol

• Rol yap olum ben hep öyle yapıyorum.
  • Acile gidip baş dönmesi halsizlik ve ishal var diyince yapılan muayne ve gerekirse iğneden sonra recete yazar. Ayrica Bikac gündür de tansiyonum düşük diyebilirsiniz. Recete yazarken bir günlük de istirahat alabilir miyim? Derseniz verir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.