Şimdi Ara

Acilen Bir Oyun Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazın oynayacağım böyle beni saracak bir oyun arıyorum grafiklere önem veren bir insanım böyle oyun güzel olsun oynayışı felan ama en iyi dostluklar iyi olsun böyle çocuklar felan çok oynuyor olmasın bundan önce lol allods c9 oynamıstım ondan önermeyin (Bu arada ilk konu açışım yani yanlış yere felanda açtıysam k.byın)

• Arkadaslar hiçmi yorum yapan felan yok ya lütfen
  • Rift
    Neverwinter şu sıralar.

• birden bu şarkı geldi aklıma

C9 u sevdiysen neverwinter iyidir.
    allods u daha çok sevdim dersen o da rift e benzer.
    arkadaşında dediği gibi bu aralar bu 2 oyun seviliyor.
    daha çok türkü neverwinterde gördüm ama, ayrıca bi not olsun sana

• daha çok c9 sevdim ya pvp si güzel
  • rift online,neverwinter,tera deneyebilirsin
  • newer baktımda pek sarmadı acaba rift nasıl bir oyun tera boyutu büyük yani güzelse indirmek istiyorum rifti ve terayı açıklarmısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir playstation oyunu arıyorum
    16 yıl önce açıldı
    bir cd oyununu arıyorum acil
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum forumda 2 oyununda konuları var.youtubede de bi ton video var.aynı şeyleri boşuna yazıp çizmemek gerek.forumda 2 oyunuda aratabilirsin
  • Grappler_Baki kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim onlara bir bakacam
  • daha fazla fikri olan yokmu bu arada ya
  • rappelz gelebilirsiniz bizimle birlikte yeniden başlayabilirsiniz oyuna yardımcı oluruz hertürlü;
    ilgili konumuz;http://forum.donanimhaber.com/m_77730051/tm.htm
  • tera ve rift ağır grind içeriyor olabilir iyice araştır.

neverwinter fail bir oyun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

tera ve rift ağır grind içeriyor olabilir iyice araştır.

Pardon konuyla alakası yok ama neverwinter neden fail söyler misin merakımdan soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SableWooD

quote:

Pardon konuyla alakası yok ama neverwinter neden fail söyler misin merakımdan soruyorum

Closed betasında binbir türlü hack ve grind bulunmasına rağmen bugları düzeltmeden open betaya açılan ve openbetada binbir türlü bugun kullanılması ve bunun üstüne oyunun sahibinin perfectworld olması yeterli bence, bence yetmeli bana yetiyor seni bilemicem.Bunun üzerine heryerde nontarget olarak geçmesine rağmen oyunun nontarget olmamasıda biraz itici .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeaLx2

quote:

quote:

Closed betasında binbir türlü hack ve grind bulunmasına rağmen bugları düzeltmeden open betaya açılan ve openbetada binbir türlü bugun kullanılması ve bunun üstüne oyunun sahibinin perfectworld olması yeterli bence, bence yetmeli bana yetiyor seni bilemicem.Bunun üzerine heryerde nontarget olarak geçmesine rağmen oyunun nontarget olmamasıda biraz itici .

Yani evet tam olarak Non-target olmasa da sonuçta mouse ile üzerine tıklayıp skille bastırmıyor Melee karakterler yine non-target bu nasıl itici gelebilir çözemedim.
    Oyunda özellikle dungeonlarda inanılmaz bug ların bulunduğu doğrudur herkes de kullanmaktadır ama bir oyuncuyu diğerinin üstüne çıkarmıyor o bug lar sadece yolları kısaltıyor ya da zaman kaybetmeyi engelliyor.(Dağın arkasından falan direk bossa ulaşabiliyosun). Eğer kasttetiğin oyunun ilk haftasında foundry de 60 level olanlarsa 60 level olmak büyük bi olay değil 2 haftada rahatça olursun. Perfectworld ün bi zararını görmedim lagproblemi yoktu hatta instance lara ayırmışlar olmasın diye. GM ler ilgileniyor yazılanlarla 2 -3 ticket ım hakkında işlem yaptılar. Ayrıca P2W olmasın diye oyun parasını da zene çevirebilme olayı koymuşlar bence bu her şirketin yapacağı bir şey değil.

Birkaç yerde daha gördüm NW fail diyeni cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim.

• Rift çok güzel oyun ama pvp'si biraz sönük geldi bana
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yani evet tam olarak Non-target olmasa da sonuçta mouse ile üzerine tıklayıp skille bastırmıyor Melee karakterler yine non-target bu nasıl itici gelebilir çözemedim.
    Oyunda özellikle dungeonlarda inanılmaz bug ların bulunduğu doğrudur herkes de kullanmaktadır ama bir oyuncuyu diğerinin üstüne çıkarmıyor o bug lar sadece yolları kısaltıyor ya da zaman kaybetmeyi engelliyor.(Dağın arkasından falan direk bossa ulaşabiliyosun). Eğer kasttetiğin oyunun ilk haftasında foundry de 60 level olanlarsa 60 level olmak büyük bi olay değil 2 haftada rahatça olursun. Perfectworld ün bi zararını görmedim lagproblemi yoktu hatta instance lara ayırmışlar olmasın diye. GM ler ilgileniyor yazılanlarla 2 -3 ticket ım hakkında işlem yaptılar. Ayrıca P2W olmasın diye oyun parasını da zene çevirebilme olayı koymuşlar bence bu her şirketin yapacağı bir şey değil.

Birkaç yerde daha gördüm NW fail diyeni cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim.

Para hakkında olan bugları bilmiyorsun sanırım veya zamanında bosslara tek atılmasını falan bunuda gectim mele karakterin sadece basic attackı non target geri kalanlar yine target ve normal oyunlar gibi adamların üstüne tıklamıyorsun demişsin burda olay dahada beter fareyi adamın üstünde tutman yeterli skill atabilmek icin bunuda geçtim oyunda ilk 10 lvlde gelen skiller her karakterin en iyi skilleri 60 lvle kadar 4 skille oynuyorsun oyunu neyse bunlar benim düşüncelerim ve başlamamanı tavsiye ederim.

Edit : Perfect worldün sadece 1 oyununu oynadıysan zararını görmezsin ztn birden fazla oyununu oynasaydın oyundan soğumana yeterdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaLx2 -- 13 Temmuz 2013; 4:14:10 >

• Drakensang ı dene derim. Dialonun online a cekilmis versiyonu gibi. Baya iyi bi oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Para hakkında olan bugları bilmiyorsun sanırım veya zamanında bosslara tek atılmasını falan bunuda gectim mele karakterin sadece basic attackı non target geri kalanlar yine target ve normal oyunlar gibi adamların üstüne tıklamıyorsun demişsin burda olay dahada beter fareyi adamın üstünde tutman yeterli skill atabilmek icin bunuda geçtim oyunda ilk 10 lvlde gelen skiller her karakterin en iyi skilleri 60 lvle kadar 4 skille oynuyorsun oyunu neyse bunlar benim düşüncelerim ve başlamamanı tavsiye ederim.

Edit : Perfect worldün sadece 1 oyununu oynadıysan zararını görmezsin ztn birden fazla oyununu oynasaydın oyundan soğumana yeterdi.

Para bugı olsun olmasın ben hiçbir bug kullanmadım haberim de yoktu. Dungeonlarda bug kullandım kısa yol için onda da bana yarar hiç bi item çıkmadı ona rağmen günlük görevlerden gelen astral elmaslarla karakteri dizdim pvp de öldüremeyeceğim adam yok. Yani bu bug olayına takılmamak lazım düzelteceklerdir eskiden kullananlar da bi üstünlük sağlamış değil.
    Dedim ben zaten tam olarak Non-Target değil saygı duyarım eğer öyle olmasını istiyosan. Her klasta değil o sanırım rogue oynamışsın erken levelda güçlü skilleri geliyor 60 a kadar da gayet kullanabilirsin evet ama oyun daha çok yeni. Level sınırı yükseltilecektir onla beraber işe yarar skill illaki konulur. Bunlar da benim düşüncelerim iyi forumlar

• Perfect World'ün diğer oyunu olan Forsaken World'ü oynadım.Parayı veren düdüğü çalıyordu.Büyük ihtimal Neverwinter'da da öyledir.Lakin genede oynayacağım şu archer bir gelsede başlasam oyuna.TR ile iş yapamıyorum arenada adamları yakalayıp vurmak çok zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.