Şimdi Ara

Acilen tavsiyeye ihtiyacım var arkadaşlar ! Bi bakın lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TM1 sıralamam 171000. Marmara ve İstanbul Üni. de aklıma yatmaya yakın üç bölüm var. İkinci öğretim ve sıralamaları 144000, 136000, 126000 ... Benim puanım arasında da ortalama 15 puan var. Şimdi esas konu şöyle dostlar normal şartlar altında ben tercihlerime bunlar eklerdim fakat şöyle bir durum var İstanbul Kültür Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü %50 burslu yu ilk başta tercih edersem yerleşme ihtimalim oldukça yüksek ve ilk tercih olduğu için bu fiyat üzerinden %15 indirim daha olacak. Ama eğer araya bunları koyarsam yada en başa yazarsam %15 yalan olacak. Sizce bu riski almalı mıyım ? Gelme olasılığı kaçtır ? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum gerçekten kafam inanılmaz karıştı çünkü ortalama 2000 tl riske edilcek para. Ayrıca şehir dışında okuyan arkadaşlar da ortalma harcamalarından bahsederlerse ona göre bir hesaplama daha yaparım. Şimdiden teşekkür ederim

• yani sen şimdi burs kazandın diye mi üniversite seçiyorsun :D sana şöyle bişey söyleyeyim ben istanbul üniversitesini bitiriyorum bu yıl girdim sınava yeditepeye %100 bursla giriyorum üstüne 2700 tl bana para veriyorlar ama benim ilk tercihim devlet üniversitesi, ben 3000. yim neden özel üniversitede parayla gelmiş kafası bişeye basmayan adamlarla okuyayım öyle değil mi sınıfın yarısı salak olacak :D ha devlet tutmazsa oraya gidicem ayrı ama para için üniversite seçilmez, puanın kötü açıkcası istanbulu zorla olmazsa marmara yaz derim marmaraya üniversite gözüyle bakmıyoruz açıkcası
  • Entresan bi kafa yapısı yinede eyvallah :) bu ilk senem olsa dediğin doğru ama artık benim öyle pek fantezi arycak durumum yok evet sen derece yapmışsın falan ama herkes aynı olmuyor malesef ve şuana kadar da özel tercih yapmadığım için pişmanım. Açıkçası ben üniden çok bölüme önem vermek zorundayım pek alternatif yok elimde sırf İÜ olsun diye de arkeoloji yazamam öyle de bi durum var. Tekrar sağolasın düşüncelerin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğin bölümü okuman elbette öncelikli ama sırf istediğin bölüm diye de kötü bir üni'de okuma derim. Okuduğun Üni'nin İsmi itibarı çok ama çok önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.