Şimdi Ara

acilen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3ü daha önce tüplüde oynuyoduk(rgb) kablo ile oynıyoduk benq fp94vw aldık hdmı kabloyla bağladık görüntü çıkmıyo ne yapmamız gerekiyo acilen yardım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgs15vc -- 6 Mart 2008; 18:00:03 >

• PS3'ü kapat tamamen yani stand-by konumunda olsun alet daha sonra PS3'ü açma tuşuna 5 saniye basılı tututarak aç PS3'ü monitöre görüntü gelecektir sende ona göre görüntü ayarlarını yaparsın.
  • stand by konumunu açıklarmısın
  • Reset tuşuna 5 saniye kadar basılı tut makinadan ses gelecek biraz bekle kapanacak sonra tekrar reset tuşuna basılı tut yaklaşık bir 10 saniye makine açılacak sonra ekrana birkaç soru gelecek çözünürlük ile ilgili filan onları cavapla tamamdır
  • Konsolu kapat yani bekleme konumuna al. Stand-by konumunda konsolun sadece kırmızı ışığı yanar.
  • saolun bi deneyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: addidas_85

Reset tuşuna 5 saniye kadar basılı tut makinadan ses gelecek biraz bekle kapanacak sonra tekrar reset tuşuna basılı tut yaklaşık bir 10 saniye makine açılacak sonra ekrana birkaç soru gelecek çözünürlük ile ilgili filan onları cavapla tamamdır

10 saniye basılımı tutcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet 2 defa bip sesi gelecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.