Bildirim
açılırken hata veriyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ne yazıkki bi çözüm yok diskin smart hatası vermiş önemli bilgi varsa hemen yedeklemeni öneriyorum. -
bi süre daha iş görür mü, yoksa hemen değişmesi mi gerekir diskin?
samsung HD502HJ var şu an, ne alayım bunun yerine?
almışken adam gibi bişey alayım istiyorum. tabi bu bilgisayara da uygun olsun özellik olarak.
ram 2gb 32bit pentium dual core CPU E5800 3,20GHz -
Merhaba bu harddisk sorunu harddiskiniz bitmiş yakında farklı hatalar verır degiştirmenızı tavsiye ederim tamiri falan yok bunun -
quote:
Orijinalden alıntı: zenixx
bi süre daha iş görür mü, yoksa hemen değişmesi mi gerekir diskin?
samsung HD502HJ var şu an, ne alayım bunun yerine?
almışken adam gibi bişey alayım istiyorum. tabi bu bilgisayara da uygun olsun özellik olarak.
ram 2gb 32bit pentium dual core CPU E5800 3,20GHz
hdd seçiminde pek bi farkı olmaz sistem özelliklerinin sata 3 64 mb lik bi hdd alırsan ileriye yatırım yaparsın.
bu işini rahat görür.http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-35-1tb-barracuda-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk.html
pahalı gelirse ikinci el forumlarına bakabilrsin
-
cevap yazanlara teşekkür. -
harddisk seçiminde sistem özellikleri çok önemli değilse bütçeme daha uygun bi harddisk de alabilirim.
linke baktım. 184 tl görünüyor. ya bunu alacağım ya da daha uygun bi tane.
zaten eskisi kadar bilgisayar başında kalmıyorum. laptop da var.
teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X