Şimdi Ara

Açılış Esnasında Mavi ekran problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pcyi akşam kapatıp sabah ilk açtıgımda windows açılıp başlangıç programları çalışmaya başlarken mavi ekran hatası alıyorum,ama tekrar açtıgımda ve gün içerisinde kapatıp açtıgımda olmuyor.Pc sogudugunda yani uzun süre açmayıp tekrar açınca mavi ekran hatası alıyorum.bence sorun ramlerden gibi geliyor bana acaba uzman arkadaşlar bu konuda ne diyor? Zaten laptobu servise götürecem ama adam formatı çekecek sonra kapatıp açacak ve makina sıcak oldugu için mavi ekran hatasını vermeyecek al makinanı yaptık diycekler ve ben alınca ertesi gün tekrar aynı sorun olacak! Ne yapacamı şaşırdım walla.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• uzman arkadaşlar bi yol gösterirse sevinirim,teknik serviste bu işi nasıl hallettirecez.
  • Laptop toshiba,diğer markaların teknik servislerinden biraza daha iyi diye biliyorum,acaba gerçekten saglıklı yaparlar mı?
  • arkadaşlar yok mu teknik servislerin dilinden anlayan?????
  • VESTELE GÖTÜRMEDE NEREYE GÖTÜRÜRSEN GÖTÜR
  • bu dediğin olay ram'den değil gibi görünüyo bilgisayarı altında ram ların slotlarının olduğu biyer var üzerinde memory diye yazar tornavidayla aç umarım 2 ram takılıdır çıkar dene birini sorun var sa belli olur tek ram varsa sana emanet bir ram gerekecek denemen için eğer biliyosan kendin formatla dene bence.
  • Her ne halttansa artık götürecem servise,zaten bu hatayı uzun süre açmyıp laptop iyice soguduktan sonra ilk açılışta yapıyo daha sonra arkaa rkaya tekrar kapatıp açınca yapmıyor. Benim anlatmak istediğim servise götürecem adamlar format atacaklar sonra sıcagı sıcagına kapatıp açacaklar al artık blue screen çıkmıyo diyip verecekler,ben iyice anlatacam ama inşallah adam gibi yaparlar. Bu arada laptop TOSHİBA A200 1BP.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrxxx -- 22 Aralık 2007; 22:30:55 >
  • banada ram sorunu gibi geldi
  • teknik serviste derdimizi nasıl anlatacaz şimdi,ben ne dersem deyim formatı çekip çalıştıracak sonra tamir ettik deyip verecek.ertesi gün yine aynı sorun olacak.
  • Windows ortamında ramleri test edbileceğimiz güzel bir program var mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.