Bildirim
Açılış sayfam değişmiyor Yardım Lütfenn
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaslar yok mu yardım edıcek kımse..... -
Spy yemişsin.. Ad-Aware kurup sistemi tarat ve temizle.. Sonra istediğin olur.. -
microsoft configuration da başlangıç sekmesinde söylediğin şeyi yapan bir exe dosyası vardır. başlangıcı incele, şüpheli uygulamanın işaretini kaldır. o uygulamanın dizinine bak, ordan da sil. sonrasında bir de ad-aware ile trojan taraması yapmakta fayda var.. -
http://www.felgall.com/inc/ielock.zip
bu adresteki zip dosyasından 2 adet .reg dosyası çıkacak.bu dosyaları notepad ile açıp içeriğini görebilirsin. tek satırdan oluşan komutlardır onun için boyutu da çok küçüktür. aslında elle de yapabilirsin ama böyle daha kolay olur. bu dosyalardan biri homepage adresini kilitler diğeri de açar. denetim masasından homepage i değiştirdikten sonra ielock.reg yazan dosyaya çift tıkla böylece o şekilde kitli kalır. daha sonra , değiştirmek istediğinde ieunlock.reg dosyasına çift tıklayıp değiştirebilirsin.
sistemindeki casus yazılımları da bul ve sil en kısa zamanda.
-
Ben ilk başıma geldiğinde ad-aware ile çözmüştüm anti-vir ile 4 senedşr başıma gelmedi ama comboFix de olabilir ne bileyim yine ad-aware de olabilir...
Ama anladğım kadarıyla makinanda anti-vir kullanmıyorsun veya kullandığın anti-vir problemli bana göre bu sorunu aştıktan sonra kaliteli bir anti-vir yüklemen senin ve bilgisayarının hayrına olur...
-
quote:
Orijinalden alıntı: gencaslan2009
arkadaslar ben acılıs sayfamı ınternet seceneklerınden degıstırıorum o anda degısıyor ama bılgısayarı kapatıp actıgımda yıne eskı halını alıor bakbul.com dıe bı sıte oluo acılıs sayfam nasıl duzeltebılrım yardım edın lutfen.........
başlat çalıştıra regedit yaz.sonra aşağıdakıları uygula.ben hep böyle yapıyorum
HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel
Dizinini takip ederek git. Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştir. -
teşekkürler yardım için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X