Şimdi Ara

Açılış sayfamı değiştiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternet sitelerinde dolaşıken nasıl oldu bilmiyorum, başlangıç sayfam olarak enjoysearch.info diye bir adresi oluşturdu bilgisayarım.
    Adres seçeneğinden boş kullan dememe, adaware ile taratmama rağmen bir etkisi olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by turgaypasha</i>
    <br />Merhaba
    İnternet sitelerinde dolaşıken nasıl oldu bilmiyorum, başlangıç sayfam olarak enjoysearch.info diye bir adresi oluşturdu bilgisayarım.
    Adres seçeneğinden boş kullan dememe, adaware ile taratmama rağmen bir etkisi olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

ilk önce burdaki regedit kısmına bak XP kullanıyorsun Win2000 de de aynı olabilir: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main burdaki Search Page ve Start Page Dize değerlerine bak her zaman açılan sayfanın ismini görebiliyor musun var onları sil ve dilediğin bir sayfayı yaz.Daha sonra Eğer WİnXP ve veya 2000 kullanıyorsan burdaki cookies sil D:\Documents and Settings\Kullanıcı adı olan\Cookies..Bunları dene.KOlay gelsin

• bilgisayarında spy programlar var...
    ücretsiz olan ad-aware adlı programı yükle, güncellemesini yap ve tarama yaptır ve bulunan spy ları temizle herşey düzelir o zaman...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MaTRiX</i>
    <br />bilgisayarında spy programlar var...
    ücretsiz olan ad-aware adlı programı yükle, güncellemesini yap ve tarama yaptır ve bulunan spy ları temizle herşey düzelir o zaman...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Zaten o dediklerini yapmış Matrix..Spy temizleyici ile bu iş olmaz sadece dahah sonra sorun yaratmaması için çözüm olabilir.Burda registry değişmiş benim bi dediklerimi yapsın olmazsa başka bir çözüm yolu daha var boş yere yazmak istemedim

• once bir explorer sayfası ac daha sonra ad-aware tarat daha sonra internet seceneklerinden gecmişi sil ve acılışı degeiştir sonra olması gerekiyor...... eger gecmişi silmesen devemli aynı kalıyor........
  • @turgaypasha
    sonuç nedir? bize de bilgi verirsen seviniriz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.