Açılış sayfasını değiştirebilmemde sorun yok aslında. Sorun; açılış sayfasını değiştirdikten sonra tekrar exploreri açtığımda yine "bakbul.net" diye açılması. Bunla bi türlü başedemedim yardımcı olursanız sevinirim...
regedite gir [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] kısmını bul oradan startpage 'e çift tıkla oradan bakbul.net olan kısmı kendi istediğinle değiştir. bu kadar
bunu gerek yok, zaten giriş sayfasını değiştirebiliyorum ama exploreri bir iki açınca tekrar "bakbul.net" oluyor
Arkadaşlar ben sorunu hala çözemedim. Zannedersem bu bi tür virüs, bunu nasıl silebilirim. pc de nod 32 kurulu maalesef o da sadece kendini koruyor, nod 32 yi b.sayardan kaldırmamda mümkün değil. yardımcı olursanız sevinirim...
quote:
Orijinalden alıntı: hydrozn
Arkadaşlar ben sorunu hala çözemedim. Zannedersem bu bi tür virüs, bunu nasıl silebilirim. pc de nod 32 kurulu maalesef o da sadece kendini koruyor, nod 32 yi b.sayardan kaldırmamda mümkün değil. yardımcı olursanız sevinirim...
Sorunun hala çözülmediyse''BROWSER HİJACK RECOVER'' adlı programı indir netten ve çalıştır.ordan gerekli ayarları kendin yapıyorsun,açılış sayfası gibi
programı indirdim, inşallah işe yarar ancak ingilizcem olmadığı için prog. nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Programı kullanımını gösteren bir link varmı acaba??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme