Şimdi Ara

Web Sitesi Değiştiğinde Bildirim Gelmesi (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir ürünün takip ediyorum. Ürün su an stokta yok. stokta olunca da genelde 1 tane koyuyorlar. o da kısa sürede satılıyor. sitede, ürün stoğa girdiğinde bana bildir gibi bir seçenek yok
    Benim istediğim. sayfa güncellendiğinde/değiştiğinde bana bildirim gelecek bir uygulama, site vs. birşey var mı?
    mail ile bildirim olabilir, android uygulaması olabilir farketmez.
    bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu78 -- 7 Nisan 2015; 23:33:19 >

• batu78 kullanıcısına yanıt
    Siteye özel çalışma bulunmuyorsa nette yardımcı olacak bir site yoktur.

PHP ve cron job ile yapılabilir. Cron job ile her dakikada php sayfası çalıştırılır. Php ile de sayfa çekilir ve içerikten stok durumu kontrol edilir. Stok yoksa bir şey yapılmaz, stok geldiyse mail ile bildirim yapılır.

Android uygulaması ile de yapılabilir, ama onunla ilgili bilgim yok. Uygulama direkt sayfadaki stoğu kontrol edebiliyor mu, yoksa yine sunucu aracılığı ile mi sonucu görüyor ben de merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihattr kullanıcısına yanıt
    stok durumuna gerek yok, o linkteki sayfada bir değişiklik olunca bildirse yeterlidir benim için.
  • batu78 kullanıcısına yanıt
    Android uygulaması için bir şey diyemem ama PHP için yine farketmez. Tabii ki herhangi bir değişiklik olduğu için internetten bu hizmeti sağlayan şöyle bir sayfa buldum. İşe yarar mı bilmiyorum.

http://www.changedetect.com/

Düzenleme: Bu sitede sizin istediğiniz sayfa kabul edilir mi bilmiyorum. Yotube, Dailymotion vb. den bahsediyor.

Ayrıca herhangi bir değişiklik diyoruz, ama sayfanın kaynak kodunda rastgele değişen bazı veriler olabilir. Bir harf bile değişse bildirim gelecektir. Hangi siteden bahsettiğinizi bilmediğimden cevabım şimdilik bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihattr -- 8 Nisan 2015; 0:10:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sms Onay Paneli veya Sitesi
    10 ay önce açıldı
    Forum giriş ve gsm onay sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.